Ο έξυπνος τρόπος να μετατρέψεις το ραντάκι σου στο πιο στυλάτο crop top

Η γρήγορη κι έξυπνη απάντηση βρίσκεται στη ντουλάπα σου.
Ο έξυπνος τρόπος να μετατρέψεις το ραντάκι σου στο πιο στυλάτο crop top
Pinterest

Τα κοντά μπλουζάκια που κολακεύουν τις καμπύλες, τονίζουν τη μέση και αφήνουν ακάλυπτη την περιοχή της κοιλιάς δε λείπουν ποτέ από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Τα crop tops αποτελούν αγαπημένη επιλογή που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση που σε θέλει χαμένη ανάμεσα σε ερωτηματικά ως προς το τι τελικά να φορέσεις.

Κι όμως, εκείνα τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού ανάλογα με το styling που θέλεις κάθε φορά να υιοθετήσεις, έχουν την τάση να προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες. Ακριβώς επειδή τα εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια, υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες, τις οποίες το πλυντήριο δεν αποτέλεσε προτεραιότητά σου και τελικά ξεμένεις από αυτά, με αποτέλεσμα να βάζεις και να βγάζεις τα plan B χωρίς ωστόσο να σε ευχαριστεί κανένα.

Μην απογοητεύεσαι. Η λύση βρίσκεται εδώ και υπόσχεται να σταθεί αντάξια των περιστάσεων, ενώ σέβεται τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτεις.

Φόρεσε το tank top σου ανάποδα και στη συνέχεια κούμπωσε από πάνω του το σουτιέν σου. Ανέβασε την κάτω πλευρά του καλύπτοντας το σουτιέν, καθώς με τον τρόπο αυτόν έχεις καταφέρει να αναδιπλωθεί το ύφασμα και να κονταίνει το μήκος του.

Δε θα προλάβεις να αγχωθείς ποτέ ξανά…

Ξεκίνα τις δοκιμές με τη βοήθεια του παρακάτω βίντεο: