Mood διακοπών | O ιδανικός προορισμός για καθένα από τα 12 ζώδια

Δεν είμαστε όλοι για όλα, πώς να το κάνουμε;
Mood διακοπών | O ιδανικός προορισμός για καθένα από τα 12 ζώδια
Unsplash

Άλλος αγαπάει το βουνό, άλλος τη θάλασσα, άλλος λατρεύει τις Κυκλάδες και άλλος τα Επτάνησα, την ώρα που ορισμένοι δηλώνουν φανατικοί του καταγάλανου Ιονίου.

Πώς να το κάνουμε; Δεν έχουμε γεννηθεί για να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα με τους τους υπόλοιπους, κυρίως σε ό,τι αφορά στις διακοπές μας.

Και αν ένα χαρακτηριστικό μας καθιστά ξεχωριστούν, σίγουρα αυτό είναι το ζώδιό μας. Άλλα ζώδια έλκονται από την δράση, άλλα από την διασκέδαση και άλλα από τον αθεράπευτο ρομαντισμό.

Πες μας τι ζώδιο είσαι, να σου πούμε για πού να ετοιμάσεις βαλίτσες λοιπόν…

Κριός

Σαμοθράκη

Το ζώδιο που έλκεται από την περιπέτεια, το camping, τα άγρια τοπία και τις μεγάλες διαδρομές, θα βρει τον Παράδεισό του στον μακρινό αυτόν προορισμό, που αν γνωρίσει δεν θα αλλάζει με τίποτα.

Ταύρος

Ελαφόνησος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της χαλάρωσης, των ωραίων παραλιών, των ρομαντικών ηλιοβασιλεμάτων και της φύσης. Η Ελαφόνησος με την αδιανόητη ομορφιά της και τα καταγάλανα νερά θα γίνει το λιμάνι του και δεν θα το αλλάζει με τίποτα στον κόσμο.

Δίδυμοι

Μύκονος

Το προφανές είναι και το πιο σωστό στην περίπτωση του υπερεπικοινωνιακού Δίδυμου. Το ζώδιο αυτό θέλει να είναι στο επίκεντρο, εκεί που χτυπάει η καρδιά του τουρισμού, να γνωρίσει κόσμο και να βρεθεί στα καλύτερα πάρτι.

Mood διακοπών | O ιδανικός προορισμός για καθένα από τα 12 ζώδια

Λευκάδα/Pixabay

Καρκίνος

Λευκάδα

Ο ρομαντικός Καρκίνος προτιμά ένα πανέμορφο νησί ησυχίας, οικειότητας και πολλών ειδυλλιακών τοπίων. Η Λευκάδα είναι αυτό που χρειάζεται για να νιώσει άνετα και να ζήσει με τη σχέση ή την παρέα του ένα καλοκαίρι ομορφιά και γαλήνης.

Λέων

Σαντορίνη

Τα λιοντάρια είναι λάτρεις του «ωραίου», του γραφικού και του δημοφιλούς. Τίποτα λιγότερο από την σαγηνευτική Σαντορίνη, λοιπόν, η οποία θα του χαρίσει ιστορίες χλιδής και τέλειες φωτογραφίες για το instagram.

Παρθένος

Κρήτη

Η Κρήτη έχει όλα όσα χρειάζεται ένας γνήσιος Παρθένος για να νιώσει ασφαλής. Νοσοκομεία, εκλεκτό φαγητό, πολύ κόσμο και ανάγκη για προγραμματισμό. Αυτό το ζώδιο δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, οπότε ένας μικρός τόπος δεν θα μπορούσε να του καλύψει (όλες) τις ανάγκες.

Mood διακοπών | O ιδανικός προορισμός για καθένα από τα 12 ζώδια

Σεϊτάν Λιμάνια, Κρήτη/Pixabay

Ζυγός

Σύρος

Η αλήθεια είναι πως ο Ζυγός θέλει να βρεθεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις, ώστε να νιώσει τη διαφορά από την καθημερινότητά του. Η κοσμοπολίτισσα Σύρος του ταιριάζει γάντι. Ούτε φασαρία – ούτε ησυχία, όμορφα σοκάκια και τέλειες παραλίες. Πάντα όμως στο καλύτερο κατάλυμα.

Σκορπιός

Σε όλη την Πελοπόννησο!

Ο φλογερός Σκορπιός δεν θα μπει σε καράβι εύκολα, προτιμά το αμάξι του και τη βολή του. Δωσ’ του δρόμο και παρ’ του την ψυχή. Ο γύρος της Πελοποννήσου – η οποία να σημειωθεί πως αποθεώνεται διεθνώς για την άγρια ομορφιά της και τις υπέροχες παραλίες της-  είναι με διαφορά ο πιο «ό,τι πρέπει» προορισμός για εκείνον.

Mood διακοπών | O ιδανικός προορισμός για καθένα από τα 12 ζώδια

Βοϊδοκοιλιά Beach/Pixabay

Τοξότης

Παξοί

Ο Τοξότης θέλει κάτι εναλλακτικό, αλλά να είναι και κυριλέ. Δεν θα επιλέξει εύκολα προορισμό, μιας και αν ήταν στο χέρι του θα πήγαινε κάθε μέρα σε άλλο μέρος. Οι Παξοί για εκείνον είναι προορισμός – όνειρο.’

Αιγόκερως

Αμοργός

Ο εργασιομανής Αιγόκερως θέλει χαλάρωση στις διακοπές του, ώστε να επανέλθει δυνατά στις υποχρεώσεις του το φθινόπωρο. Αγαπάει τα νησιά με ωραία ενέργεια, τα σουβενίρ και το καλό και οικονομικό φαγητό. Η Αμοργός για όλους αυτούς τους λόγους είναι αυτό που χρειάζεται.

Υδροχόος

Οινούσσες

Ο Υδροχόος θέλει την εναλλακτικότητα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Θα πάει στις Οινούσσες χωρίς να ξέρει τον λόγο από πριν και θα ενθουσιαστεί και θα πείσει τους πάντες πως πρόκειται για το πιο ωραίο νησί της χώρας.

Ιχθείς

Μετέωρα

Τα πνευματώδη ψαράκια δεν θα επιλέξουν θάλασσα για το καλοκαίρι. Θα κάνουν το διαφορετικό, το εξεζητημένο, όχι όμως για να κάνουν επίδειξη, αλλά επειδή νιώθουν πως εκεί θα χαλαρώσουν και θα γεμίσουν μπαταρίες.

Τώρα ξέρεις τι προτάσεις πρέπει να κάνεις και πού!