Νιώθεις πως τα ρούχα των άλλων μυρίζουν πάντα παραπάνω από τα δικά σου αλλά αποφεύγεις τα έτοιμα παρασκευάσματα και αρώματα της αγοράς; Η αλήθεια βρίσκεται, όπως πάντα, κάπου στη μέση.

Όπως συμβαίνει στην περίπτωση του τοστ που είναι πάντα πιο νόστιμο στο σπίτι του φίλου μας, έτσι και τα ρούχα σου μπορεί να μυρίζουν αρκετά αλλά η μύτη σου να έχει εθιστεί στο συγκεκριμένο άρωμα και να μην το αναγνωρίζει εύκολα πλέον.

Ωστόσο, εάν είσαι λάτρης της φυσικής ζωής και προτιμάς να δημιουργήσεις δικά σου κόλπα, εύκολα και έξυπνα στο δικό σου χώρο, οι παρακάτω τρόποι θα κλείσουν το μάτι στην επιτυχία.

Το σημαντικότερο όμως; Η δική σου αποστολή είναι απλώς να ανοίξεις τα συρτάρια και τις ντουλάπες σου, να «κρύψεις» τα τρία παρακάτω προϊόντα ανάμεσα στα ρούχα σου και να απολαύσεις κάθε σου εισπνοή.

Σαπούνια

Μικρά ή μεγάλα, σημασία έχει να διατηρούν το άρωμά τους. Κυρίως οι χειροποίητες μπάρες αποτελούν την ιδανική επιλογή, αφού επιλέγεις από ένα ευρύ φάσμα ποικιλίας που ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτό που σου ταιριάζει.

Τρία αντικείμενα για συρτάρια και ντουλάπια που κάνουν τα ρούχα να μοσχοβολούν

Unsplash

Αποξηραμένα λουλούδια

Πολλές φορές η μυρωδιά τους υπερισχύει ακόμα και των φρέσκων. Τοποθέτησέ τα σε μικρά πουγκιά και σκόρπισέ τα παντού. Τα ρούχα σου θα απορροφήσουν κάθε νότα τους.

Τρία αντικείμενα για συρτάρια και ντουλάπια που κάνουν τα ρούχα να μοσχοβολούν

Pexels

Αιθέρια έλαια

Ταιριάζουν σε κάθε γωνιά, ενώ απλώνουν πάντα μπροστά μας αυτό το χέρι βοηθείας που συχνά χρειαζόμαστε, κάνοντας τη ζωή μας πέρα από πιο εύκολη, κυρίως πιο απολαυστική.

Για μια ακόμη φορά η επιλογή είναι δική σου και σφραγίζεται πάνω στο outfit που θα εμπιστευτείς.