Sex and the City: Η πρώτη φωτογραφία της επανένωσης είναι γεγονός

Την περιμέναμε αυτή την στιγμή
Sex and the City: Η πρώτη φωτογραφία της επανένωσης είναι γεγονός
HBO

Το όνειρο των απανταχού φαν της θρυλικής σειράς «Sex and the City» παίρνει σάρκα και οστά και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως το reboot της σειράς είναι γεγονός, όλες διψάμε για νέα και φυσικά για… εικόνες.

Όπως πλέον γνωρίζουμε, το «And Just Like That» θα έρθει στις οθόνες μας από την HBO max σε μορφή 10 επεισοδίων, με πρωταγωνίστριες την Carrie, την Miranda και τη Charlotte. Δυστυχώς, η Samantha δεν θα βρίσκεται στο καστ, μιας και οι ψυχραμένες σχέσεις με την πρωταγωνίστρια Carrie δεν επέτρεπαν την επανένωση.

Εδώ και κάποιες ώρες έχει κυκλοφορήσει στον επίσημο λογαριασμό της Sarah Jessica Parker η πρώτη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστριών στον φυσικό τους χώρο: τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Όπως ήδη ξέρουμε, οι σεναριογράφοι της σειράς ευελπιστούν να μας κάνουν να δούμε τη ζωή των γυναικών στα 50 και κάτι, με τους προβληματισμούς, τα άγχη, τους στόχους και τις χαρές.

Η αλήθεια είναι πως η πένα τους, ήταν ήδη τολμηρή σε μια εποχή που ο κόσμος μπορούσε να σκανδαλιστεί πολύ πιο εύκολα, οπότε είμαστε σίγουρες πως και αυτή τη φορά η μεταφορά της ζωής στην μικρή οθόνη θα είναι εξίσου ρεαλιστική.

Πάντως εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε ξανά τα παλιά επεισόδια σε επανάληψη για να μπούμε στο κλίμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@andjustlikethathbo)