Έλενα Παπαρίζου | Εκθαμβωτική στα MAD VMA 2021 παρέδωσε μαθήματα αυτοπεποίθησης

Κόντρα στα πρότυπα των social media.
Έλενα Παπαρίζου | Εκθαμβωτική στα MAD VMA 2021 παρέδωσε μαθήματα αυτοπεποίθησης
MAD

Μέσα από τη συχνότητα του Mega προβλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης τα MAD MVA 2021, με την Έλενα Παπαρίζου να κερδίζει με ευκολία το στέμμα της βασίλισσας της βραδιάς.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν σύσσωμοι οι χρήστες των social media και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί τους.

Η πληθωρική Έλενα, πραγματοποίησε μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της καριέρας της ολόκληρης, καθώς κατά τη διάρκεια των βραβείων την είδαμε με διάφορα looks, διαφορετικά ρούχα και μαλλιά και με ταμπεραμέντο που δύσκολα μπορεί να υπάρξει όμοιό του.

Η Παπαρίζου, βλέπετε, έχει συνηθίσει το κοινό σε performances τόσο ιδιαίτερες που άνετα συγκρίνονται με εκείνες σε διεθνή stages και μάλιστα χωρίς καν να προσπαθήσει.

Με γήινο μακιγιάζ, άκρως θηλυκό hairstyle και με το πιο γλυκό καστανό που θα μπορούσε να επιλέξει, έκανε εύκολα τη διαφορά μέσα στην όλη… κακογουστιά της βραδιάς, αποδεικνύοντας πως το μεγαλύτερο ατού της θα είναι πάντα η αυτοπεποίθησή της και το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Παρά τα όσα έχουν γραφτεί για την αλλαγή στο σώμα της, εκείνη δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει τις υπέροχες καμπύλες του σώματός της καταφέρνοντας να αποθεωθεί για ακόμα μία φορά.

Πάρτε μια γεύση από τη «μαγεία» της Έλενας…