Diana ετών 60 | Έτσι θα ήταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας αν ζούσε σήμερα

Η φωτογραφία που δείχνει πως θα έμοιαζε η πολυαγαπημένη πριγκίπισσα της Ουαλίας εν έτει 2021.
Diana ετών 60 | Έτσι θα ήταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας αν ζούσε σήμερα
Mario Testino/Vanity Fair, 1997

Η Diana, η λατρεμένη πριγκίπισσα των Βρετανών -και όχι μόνο- έφυγε από τη ζωή την 31η του Αυγούστου του 1997 σε ηλικία 36 ετών, αφήνοντας τεράστιο κενό τόσο στην ψυχή των παιδιών της, William και Harry, όσο και σε αυτές εκατομμυρίων ανθρώπων που τη λάτρεψαν για τον ξεχωριστό και αντισυμβατικό της χαρακτήρα.

Πέρασαν, λοιπόν, 24 χρόνια από εκείνη την μοιραία μέρα που «πάγωσε» τη Βρετανία και ολόκληρο τον πλανήτη, όταν η Diana έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στο Παρίσι μαζί με τον σύντροφό της, Dodi Fayed, παρόλα αυτά όμως το όνομά της δεν ξεχάστηκε ποτέ.

Αν ζούσε σήμερα θα ήταν 60 χρονών και ένας καλλιτέχνης από το εξωτερικό με την βοήθεια του Photoshop και άλλων εργαλείων, προσπάθησε να αποδώσει την εικόνα της όμορφης πριγκίπισσα εν έτει 2021.

Με δύο λόγια, μας έδειξε κατά προσέγγιση πως θα ήταν η Diana στα 60 της χρόνια και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αφού μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.

Μακάρι αυτή η γυναίκα να μην είχε αυτό το τέλος…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @catherineandwilliam5

Το αποτέλεσμα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι συγκλονιστικό και ανατριχιαστικό μιας και ο καλλιτέχνης έχει καταφέρει να την περιγράψει συγκλονιστικά.