To tip για να γλιτώσεις τον πόνο που σου προκαλούν οι αγαπημένες σου γόβες

Θα μοιάζει με παλιά, κακιά ανάμνηση.
To tip για να γλιτώσεις τον πόνο που σου προκαλούν οι αγαπημένες σου γόβες
Unsplash

Ενθουσιάζεσαι με τα ψηλά τακούνια και σε κάθε σου ματιά θέλεις να τα κάνεις δικά σου, αλλά μόλις φτάνει η στιγμή να τα φορέσεις το άγχος και οι ενδοιασμοί σου χτυπούν την πόρτα ρυθμικά θυμίζοντάς σου τον πόνο που θα ακολουθήσει;

Φυσικά, πρόκειται για ενόχληση, την οποία ξέρεις πως θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, ιδίως στην περίπτωση που θα πρέπει να σταθείς πάνω τους για αρκετές ώρες, λόγω εργασίας, κάποιου event ή ειδικής περίστασης.

Όμως, ξέρεις καλά πως πέρα από τα νεύρα, την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων αλλά και τον περιορισμό διασκέδασης και χορού, πάνω τους θα δείχνεις πιο σαγηνευτική και εκτός από την απόλαυση της βραδιάς, την εικόνα σου δε μπορείς να τη θυσιάσεις.

Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος; Μάλλον όχι…

Βάλε ένα τέλος σε αυτήν την περιπέτεια με το κόλπο που θα σε σώσει εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά.

To tip για να γλιτώσεις τον πόνο που σου προκαλούν οι αγαπημένες σου γόβες

Unsplash

Το σωτήριο tip

Βρέξε με μια μικρή ποσότητα νερού τις γόβες σου στο εσωτερικό τους πριν τις φορέσεις και άφησέ τες να στεγνώσουν.

Παράλληλα, κάνε μασάζ στις πατούσες και τους αστραγάλους σου με μία ενυδατική κρέμα σώματος και περίμενε να απορροφηθεί. Μόλις οι γόβες σου γίνουν νωπές  (όχι βρεγμένες) φόρεσέ τες.

Με αυτόν τον τρόπο η υγρασία των ποδιών σου «σφραγίζεται» και η ενυδάτωση στα σημεία που συνήθως υποφέρουν (πέλματα και δάχτυλα) θα αποτρέψουν κάθε πόνο.