Το μυστικό για make up glow επιδερμίδα σε μόλις 5 λεπτά

Ένα trick που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι.
Το μυστικό για make up glow επιδερμίδα σε μόλις 5 λεπτά

Καυτός ήλιος, χρυσή αμμουδιά, λαχταριστά cocktails και το απέραντο γαλάζιο. Αυτά τα καλοκαιρινά δώρα δε θέλεις με τίποτα να χάσεις όσο αφιερώνεις χρόνο στο μακιγιάζ σου τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου.

Aυτός είναι ο λόγος που οι περισσότερες εμφανίσεις πραγματοποιούνται με no make up χαρακτήρα, όσο κι αν υπάρχουν στιγμές, όπως εκείνες οι βραδινές, που μυρίζουν γιασεμί, στις οποίες αναζητάς τρόπους εύκολους και γρήγορους ώστε να εντυπωσιάσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, αλλά και τους γύρω σου.

Κι όμως, όλοι ξέρουμε καλά πως η αφετηρία αυτής της προσδοκίας είναι η επιδερμίδα μας.

Τι πιο αξιοθαύμαστο από μια λαμπερή όψη δέρματος ακόμα και στην πιο μαυρισμένη εκδοχή της;

Πώς, όμως, θα το καταφέρεις, δίχως να σπαταλήσεις χρόνο με tutorial ή άστοχες προσπάθειες παρέα με τον καθρέφτη;

Το μυστικό κρύβεται στα ειδικά σχεδιασμένα glowing έλαια που υπάρχουν στην αγορά. Πλέον, όλες οι εταιρείες καλλυντικών, επιλεκτικής, ευρείας ή φαρμακευτικής κατανάλωσης, έχουν λανσάρει έλαια τα οποία μπορούν να φορεθούν πριν από το foundation, ή σε ανάμιξη μαζί του.

Μια προσθήκη στη ρουτίνα σου, η οποία πέρα από τις κολακευτικές φωτογραφίες και τις σαγηνευτικές εμφανίσεις, θα προσφέρει το δικό της λιθαράκι στην υγεία της επιδερμίδας σου, αφού αποτελεί κυρίως προϊόν περιποίησης, το οποίο θα ξεδιψάσει, θα τονώσει και θα χαρίσει άνεση στο πρόσωπό σου.

Η νέα make up – συντροφιά που θα έχεις πάντα μαζί σου.