Υγεία, ομορφιά και καθαριότητα. Τρία καίρια σημεία που αποκτούν ένα νοητό check δίπλα σε κάθε στόχο κάθε φορά που η φρεσκάδα της φρεσκοπλυμένης στοματικής περιοχής, μας αναζωογονεί.

Ωστόσο, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι εστιάζουν στη συχνότητα με την οποία θα πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια μας, με την επιστήμη να επιμένει στην ισορροπία και την αποφυγή των υπερβολών, μια βρετανική εταιρεία έρχεται να μας συστήσει καινούργια μέσα για να πετύχουμε το σκοπό μας.

Καθώς η εποχή αλλάζει, η προσαρμοστικότητα αποδεικνύεται σωτήρια. Αυτό φαίνεται να είχε στο νου της η Georganics, ένα organic brand που σε απομακρύνει για λίγο από το πατροπαράδοτο σωληνάριο της οδοντόκρεμας υπό τη μορφή που όλοι την ξέρουμε.

Έξυπνες ιδέες οι οποίες μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, την υγεία μας να ανθίζει, την οικολογική μας συνείδηση (ανακυκλώσιμα προϊόντα) να ενεργοποιείται και την αναπνοή μας να ξυπνάει κάθε αίσθηση φρεσκάδας με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Kind to your mouth & Kind to your planet

Σε μορφή σκόνης

Αντί για την παχύρευστη πάστα, την οποία συνήθως έχουν αποθηκευμένη σε γυάλινο βαζάκι και τη σερβίρουν πάνω στο τριχωτό της ξύλινης οδοντόβουρτσας με μια ειδική σπάτουλα, η plastic-free σκόνη αφροποιείται και αγκαλιάζει με φροντίδα το σμάλτο των δοντιών μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georganics (@georganics)

Σαπούνι και στα δόντια

Αν θέλεις να αισθανθείς την απόλυτη καθαριότητα με έναν μοναδικό τρόπο, βούτα την οδοντόβουρτσα στο σαπούνι. Μια εύκολη επιλογή μπάρας για όλες τις ώρες, την οποία μπορείς να μεταφέρεις παντού και χωρίς τον κίνδυνο να λερωθείς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georganics (@georganics)

Και σε ταμπλέτες

Τι θα έλεγες να μείνεις μακριά από στοματικά διαλύματα που πολύ γρήγορα θα αλλοιωθούν στο χρόνο ή οδοντόκρεμες που θα χάσουν την έντονη γεύση τους μετά το άνοιγμα;

Οι ταμπλέτες υπόσχονται να σταθούν βράχος και να μη σε απογοητεύσουν ποτέ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georganics (@georganics)

Ενδιαφέρουσες οι προτάσεις του εν λόγω brand, δεν συμφωνείς;