H Shakira εξομολογείται | Oι απογοητευτικές εμφανίσεις που θέλει να ξεχάσει

Είχε και η Shakira τις αδύναμες στιγμές της.
H Shakira εξομολογείται | Oι απογοητευτικές εμφανίσεις που θέλει να ξεχάσει
VEVO/Shakira

Αν χρειαζόταν να κατονομάσεις τις πέντε πιο εvτυπωσιακές τραγουδίστριες της Αμερικής, σίγουρα από τη λίστα σου δεν θα έλειπε η Skakira.

Η όμορφη Λατίνα με τις καταπληκτικές αναλογίες, το αδιανόητο κούνημα γλουτών και την αισθαντική φωνή, έχει ορίσει μια εποχή και συνεχίζει να αποτελεί ίνδαλμα στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Και αν θεωρείς πως η Shakira δεν μετανιώνει για κάποιες εμφανίσεις της, κάνεις τεράστιο λάθος, μιας και η ίδια πρόσφατα αποκάλυψε πως θέλει να… σκίσει κάποιες φωτογραφίες, από κάποιες εποχές της καριέρας της.

Μιλώντας για μία συγκεκριμένη εμφάνιση της είπε τα εξής:

«Με αυτό το φόρεμα μοιάζω σαν κακοτυλιγμένο tamale (σ.σ. παραδοσιακό, μεξικάνικο φαγητό)».

Αναφερόμενη επίσης στην εποχή του «Whenever, Wherever» είπε χαρακτηριστικά:

«Σε μια εμφάνιση εκείνης της εποχής φοράω ένα στέμμα, φτερά και ένα δερμάτινο παντελόνι, το οποίο αν θυμάμαι καλά, είχα φτιάξει μόνη μου. Μερικές φορές όταν δεν βρίσκω τι να βάλω, σχεδιάζω μόνη μου τα ρούχα μου. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν τότε. Λίγο πριν είχα γυρίσει το video clip για το Whenever, Wherever. Εκείνο τον καιρό απολάμβανα αυτό το στυλ, προτιμούσα τους γήινους τόνους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Şakir ağa (@shakira_.ava)

Δεν δίστασε επίσης να πει πως το χειρότερο κούρεμα που έχει κάνει, αναφερόμενη στη μία και μοναδική φορά που είχε κοντά μαλλιά, είναι αποκλειστική ευθύνη της πεθεράς της, η οποία την είχε προτρέψει να κουρευτεί για να δυναμώσουν τα μαλλιά της.

Και όπως δήλωσε, δεν πρόκειται να ακολουθήσει ποτέ ξανά καμία συμβουλή της.

Μπορεί να την απαρνιέσαι αυτή την εποχή Shakira, όμως εμείς έτσι σε λατρέψαμε…