Τα μυστικά για το πιο natural μακιγιάζ παραλίας (και δεν θα το καταλάβει κανείς!)

Απαλλάξου από τα ταμπού και απόλαυσε τον εαυτό σου όπως εσένα σου αρέσει.
Τα μυστικά για το πιο natural μακιγιάζ παραλίας (και δεν θα το καταλάβει κανείς!)
Unsplash

Λένε πως όταν αγαπάμε πολύ κάτι δε μπορούμε να το στερηθούμε σε καμιά περίσταση της ζωής μας. Με τον ίδιο τρόπο, αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν το μακιγιάζ, οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες.

Λίγο η ωραία κι εντυπωσιακή εμφάνιση, λίγο ο πειραματισμός και λίγο η ποικιλία που δε θα βαρεθείς ποτέ, μάθε, λοιπόν, πως στην παραλία μπορούμε να βαφτούμε διατηρώντας πάντα χαμηλό προφίλ.

Ναι, ναι! Μένοντας μακριά από έντονες υφές και εκτυφλωτικές αποχρώσεις, τα παρακάτω tips θα σου επιτρέψουν να χαρίσεις στον εαυτό σου αλλά και στα φλας σου τις καλύτερες λήψεις!

Αντηλιακό – Foundation

Κράτησε το foundation σου για τις βραδινές τσάρκες στο πλακόστρωτο και πιάσε ένα αντηλιακό με χρώμα. Η ελαφριά σύνθεσή του δε θα σταθεί σε πόρους, οι οποίοι θα φανούν ακόμα μεγαλύτεροι κάτω από το φως του ήλιου.

Επίσης, η ειδικά σχεδιασμένη τεχνολογία τους έχει δοκιμαστεί κόντρα στις ακτίνες τόσο για την προστασία, όσο και για την αντοχή στην αλλοίωση.

Απόφυγε τις πούδρες

Οποιοδήποτε προϊόν που έχει την υφή της στέρεης πούδρας θα αφυδατώσει την επιδερμίδα ακόμα περισσότερο στην ήδη ζεστή ατμόσφαιρα και το θαλασσινό νερό. Μάλιστα, η ματ υφή έχει την τάση να «σπάει» πιο εύκολα και οι γραμμές να πρωταγωνιστούν.

Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν το θέλουμε…

Τα μυστικά για το πιο natural μακιγιάζ παραλίας (και δεν θα το καταλάβει κανείς!)

Ναι στο highligher!

Προσοχή όμως να είναι σε υγρή ή κρεμώδη υφή.

Οι φωτογραφίες σου θα απογειωθούν με τις χρυσές αποχρώσεις που μυρίζουν καλοκαιρινή ομορφιά, ενώ η αντίθεση με ένα bronzer θα αναδείξει τις σαγηνευτικές γωνίες του προσώπου σου.

Να, λοιπόν, που η απλότητα και το make up μπορούν να συνδυαστούν.

Καλές βουτιές!