Αν βρίσκεσαι στο «κυνήγι» αναζήτησης καινούργιου μαγιό και το πρόβλημα σου είναι πως δεν ξέρεις ποιο χρώμα ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σου, σου έχουμε τη λύση.

Θα έχεις παρατηρήσει πως οι συνηθισμένες θεωρίες αναφορικά με τα χρώματα που μας ταιριάζουν, αφορούν στην απόχρωση των μαλλιών μας, όμως παράλληλα, θα έχεις δει λόγου χάρη πως σε κάποιες ξανθές το κίτρινο χρώμα ταιριάζει γάντι και σε κάποιες άλλες καθόλου.

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν παίζει κανέναν ρόλο το χρώμα των μαλλιών και των ματιών, αλλά αποκλειστικά και μόνο εκείνο της επιδερμίδας.

Ένα απλό κόλπο για να καταλάβεις σε ποια κατηγορία ανήκεις, είναι να παρατηρήσεις τις φλέβες σου στον ήλιο. Αν εκείνες φαίνονται μπλε, τότε έχει ψυχρούς τόνους, ενώ αν φαίνονται πρασινωπές, τότε έχεις θερμούς.

Το ιδανικό χρώμα μαγιό ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου

Και πάμε τώρα στο πιο σημαντικό: Αν ανήκεις στις γυναίκες που έχουν ψυχρούς τόνους επιδερμίδας, τα χρώματα που σου ταιριάζουν περισσότερο είναι το μπλε, το μωβ, και το  γκρι.

Αντίθετα, αν ανήκεις σε εκείνες με τους θερμούς τόνους, το ροζ, το κίτρινο και το κόκκινο, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Τώρα, αν δεν μπορείς να καταλήξεις σε ποια κατηγορία ανήκεις, επίλεξε ένα κλασικό μαύρο, ή ένα ανυπέρβλητο λευκό μαγιό, μιας και είναι τα δύο χρώματα που ταιριάζουν σε όλες μας εξίσου.

Το ιδανικό χρώμα μαγιό ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου

Και κάπως έτσι, έβγαλες από το μυαλό σου ακόμα μια σκοτούρα!