Ο Ιούλιος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μήνες κάθε γυναίκας, αφού οι εκπτώσεις έρχονται με φρέσκες και ποικίλες επιλογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Ωστόσο, όσο κι αν υποσχόμαστε, μάταια πάντα, στον εαυτό μας πως θα αγοράσουμε μόνο αυτά που χρειαζόμαστε, αυτό αποτελεί ένα μεγάλο ψέμα το οποίο ακυρώνεται αμέσως μόλις συναντήσουμε ένα ρούχο ή προϊόν στην κατηγορία του οποίου έχουμε αδυναμία ανεξαρτήτου χρήσης.

Στην πραγματικότητα, όμως, θα πρέπει να εστιάσουμε σε ευκαιρίες που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες κατά τη διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς.

Όσο κι αν το γεγονός ότι είναι καλοκαίρι σε απωθεί να προχωρήσεις σε αγορά μακρυμάνικου, λειτούργησε προνοητικά και μην κλείνεις τα μάτια στις κόκκινες ταμπέλες που φωναχτά αναζητούν την προσοχή σου.

Σακάκια

Η πλέον δημοφιλέστερη τάση της φετινής χρονιάς, τα σακάκια σε κάθε λογής χρώμα, σχέδιο και ύφασμα θα φορεθούν τα καλοκαιρινά βράδια, στο αεράκι του φθινοπώρου, στη χειμωνιάτικη, επίσημη εμφάνισή σου αλλά και στην ανοιξιάτικη τσάρκα;

Summer sales | 3 κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη ντουλάπα σου στις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Μόλις πέρασαν 4 εποχές μπροστά από τα μάτια σου;

Τσάντες

Τη στιγμή που οι τιμές αρχίζουν να πέφτουν αν βρεις τη τσάντα των ονείρων σου δεν την αφήνεις!

Summer sales | 3 κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη ντουλάπα σου στις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Κι αυτό επειδή κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι τιμές παραμένουν υψηλές, μα λίγους μόνο μήνες μετά στη συγκεκριμένη σφαίρα της μόδας η τελευταία λέξη της παραμένει φρέσκια και διαχρονική.

Αρώματα

Αν δεν το πάρεις στην πρώτη ευκαιρία που θα δεις ενώ εκείνο φτάνει στο τέλος του θα υποστείς την ανασφάλεια του πότε θα ξαναπετύχεις έκπτωση και μάλιστα σε ποιο ποσοστό;

Summer sales | 3 κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη ντουλάπα σου στις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Όσο για την ολοκληρωμένη σειρά με την κρέμα και το αφρόλουτρο, τα διάφορα σετάκια αλλά και οι έξυπνοι συνδυασμοί προσφορών θα σε κάνουν να χαμογελάσεις με υπερηφάνεια μόλις τα πάρεις στα χέρια σου.