Το χρώμα μαλλιών της Bella Hadid είναι… το απόλυτο σοκολατί χειμώνα και καλοκαιριού

Η «safe» επιλογή για χειμώνα και καλοκαίρι.
Το χρώμα μαλλιών της Bella Hadid είναι... το απόλυτο σοκολατί χειμώνα και καλοκαιριού
instagram/vlospathefrenchh

Αναρωτιέσαι αν υπάρχει, τελικά, μια απόχρωση μαλλιών που να σε συντροφεύει κατά τη διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς, δίχως να αναζητάς συνεχώς καινούργιους πειραματισμούς ανά την εποχή;

Η απάντηση είναι ναι!

Μάλιστα, πρόκειται για μια απόχρωση ιδιαίτερα αγαπητή στο θηλυκό κόσμο με όλο και περισσότερες γυναίκες να στρέφονται σε αυτό. Μία από αυτές και η Bella Hadid, με την καλλονή να κάνει ακόμα πιο δελεαστική την εν λόγω τάση.

Πέρα από το γεγονός ότι λατρεύεται από τους άντρες, το ισορροπημένο σοκολατί περιέχει την ιδανική ποσότητα κόκκινου, η οποία ζεσταίνει και ζωντανεύει κάθε χρώμα πάνω μας, ενώ, παράλληλα, το φυσικό καστανό που προβάλλει ηρεμεί και ξεκουράζει το βλέμμα.

Επίσης, ο τόνος της επιδερμίδας μικρή σημασία έχει, αφού έχει αποδείξει πως ξέρει να σέβεται αυτού του είδους τη διαφορετικότητα. Μάλιστα, εάν τα μάτια σου είναι πράσινα η έκρηξη δε θα αργήσει αν έρθει.

Προσοχή, όμως, στη συχνότητα με την οποία θα το ανανεώνεις. Θα πρέπει να είσαι σχολαστική και να μην αφήνεις μεγάλο διάστημα να περνά καθώς το κόκκινο θα θαμπώνει το αποτέλεσμα και η ουσία θα χάνεται.

Το χειμώνα προσφέρει τη θερμότητα που χρειάζεσαι με τα αντίστοιχα υφάσματα που σε αγκαλιάζουν και το καλοκαίρι δε θα σε δείξει ποτέ χλωμή μέσα στο bronze περιτύλιγμα σου.

Μην αργείς, τώρα έχεις την απάντηση που γύρευες…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella ? (@bellahadid)