Kim Kardashian trend | Τα nude μαγιό στην κορυφή της λίστας το φετινό καλοκαίρι

Ξεκίνα το μαύρισμα, θα σου χρειαστεί.
Kim Kardashian trend | Τα nude μαγιό στην κορυφή της λίστας το φετινό καλοκαίρι
instagram/kimkardashian

Στενά, αισθησιακά και άκρως αποκαλυπτικά. Τρία στοιχεία που δε λείπουν ποτέ από τα items που επιλέγονται για τις εμφανίσεις της εντυπωσιακής Kim Kardashian, η οποία πλέον αποτελεί σημαντικό μοχλό για την λειτουργία του χώρου της μόδας.

Αυτή τη φορά η δημοφιλής celebrity έκανε το θαύμα της και στην παραλία, εκτός από το βελούδινο κόκκινο χαλί. Διατηρώντας το αγαπημένο της στυλ στα μαγιό, πόζαρε με το χρώμα που ξέρει να υποστηρίζει όπως καμιά άλλη, το μπεζ και ανέβασε τη θερμοκρασία στο Instagram.

Ως συνέχεια του nude look που συνήθως επιλέγει τόσο σε ρούχα, όσο και σε παπούτσια (διάφανα), αυτό το καλοκαιρινό κομμάτι θα αποτελέσει μια άκρως θηλυκή λεπτομέρεια, με το οποίο κάθε βλέμμα θα θαμπωθεί.

Τα μπεζ μαγιό, τα όποια όλες λατρεύουμε αλλά διστάζουμε να τολμήσουμε αποτελούν την τελευταία τάση που αναδεικνύει τη γυμvή ομορφιά του σώματός μας. Μια ανεπιτήδευτη πλευρά του κορμιού που αν «παντρευτεί» το μαύρισμα, το οποίο οι χρυσές ακτίνες έχουν χαρίσει, θα απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Αν πάντα σου άρεσε, αλλά είχες δεύτερες σκέψεις, φέτος είναι η ευκαιρία! Με print ή σκέτα, συντηρητικά ή μη, η αγορά έχει αυτό που θα αγκαλιάσει ιδανικά το σώμα σου.

Do it like Kim για μια ακόμη φορά…

Strapless και ψηλόμεσο

Ή κλασικό τριγωνάκι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Για όσες αγαπούν τις ράντες