2 + 1 Celia Kritharioti νυφικά που φόρεσαν οι διάσημες και μας έκαναν να ονειρευτούμε

Άλλωστε οι δημιουργίες της γνωρίζουν καλά πώς να το πετύχουν...
2 + 1 Celia Kritharioti νυφικά που φόρεσαν οι διάσημες και μας έκαναν να ονειρευτούμε

Στο άκουσμα της λέξης νυφικό πολλές γυναίκες ζωγραφίζουν με τον πιο αστραφτερό μαρκαδόρο ένα ανεξίτηλο χαμόγελο, το οποίο αποτελεί αφετηρία για όνειρα γεμάτα αστερόσκονη, πάθος κι έρωτα. Άλλες, πάλι, αγχώνονται, ενώ ορισμένες το βάζουν στα πόδια.

Όμως, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, είτε τα ροζ συννεφάκια σχηματίζονταν στο μυαλό σου, τότε που ήσουν μικρή, είτε τα έσκαγες πρόωρα, αν φτάσει η στιγμή που θα πεις το μεγάλο «I do», όλα τα φώτα της προετοιμασίας πέφτουν πάνω στο νυφικό.

Κι όμως, όπως έχει αποδειχθεί η δυσκολία να βρεθεί το ιδανικό για την  κάθε γυναίκα, που να χαϊδεύει απαλά το σώμα της αλλά και να κάνει πραγματικότητα την προσδοκία της όπως ακριβώς την έχει πλάσει στην καρδιά της, είναι τεράστια.

Κάθε χρόνο, μόλις ο ήλιος αποφασίσει να μείνει για τα καλά μαζί μας, η μέρα μεγαλώσει και ζωντανέψει, οι γάμοι διαδέχονται ο ένας τον άλλον και η αναζήτηση για το νυφικό παίρνει φωτιά με την περατζάδα στα social media να σου υπενθυμίζουν ορισμένα κομμάτια διαχρονικά, όμορφα και ιδανικά.

Συγκεκριμένα, τα παρακάτω 3 νυφικά της Celia Kritharioti προκάλεσαν αυτό το ιδιαίτερο σκίρτημα σε όλα τα θηλυκά μάτια.

Τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, μα τόσο ξεχωριστά…

Δούκισσα Νομικού

Η κομψότητα λένε είναι έμφυτη κι όχι επιτηδευμένη. Η όμορφη Duchesss το έκανε πράξη και επιβεβαίωσε πως ο ρομαντισμός μπορεί να γλιστρήσει μαεστρικά πάνω σου με τη λαμπερή υφή του υφάσματος και το girly χαρακτήρα που σε κερδίζουν αμέσως.

Όσο για το φιόγκο πίσω, αποτελεί τη λεπτομέρεια με την καθοριστική σημασία ως σωστό highlight του νυφικού.

Χριστίνα Μπόμπα

Το νυφικό της Χριστίνας Μπόμπα κέρδισε τις εντυπώσεις στο λαμπερό γάμο, με όλες τις γυναίκες που προτιμούν ένα στενό φόρεμα να ταυτίζονται σε αυτήν την επιθυμία τους. Τα δαντελένια στοιχεία αλλά και η ανοιχτή πλάτη που τονίζει το καλλίγραμμο σώμα σου κλείνει το μάτι ακόμα και στην άνεση που ο χορός θα αποκτήσει! Και ο χορός καλά κρατεί…

Αθηνά Οικονομάκου

Ό,τι ήξερες, ξέχασέ το. Το νυφικό που η αγαπημένη ηθοποιός επέλεξε σε τίποτα δε θυμίζει τα υπόλοιπα. Το αρχοντικό τούλι, η χαριτωμένη διαφάνεια αλλά και η ονειρεμένη δαντέλα συναντήθηκαν μαζί και αυτό που έφτιαξαν ξεπέρασε τα όρια του εντυπωσιακού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Ωστόσο, η διαχρονική εικόνα, η οποία είναι βγαλμένη από μια άλλη εποχή, όσο κι αν δεν το περιμένεις από το στυλ της, τονίζει τις καμπύλες, ενώ η λυγερή κορμοστασιά εκθειάζεται.