Της Άλις Ζαχαριάδη

Για το scarletbeauty.gr δεν χρειάζονται συστάσεις.

Το αγαπημένο μας e-shop καλλυντικών μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπες ουκ ολίγες φορές, με τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης να μας περιμένουν να τα κάνουμε δικά μας σε τιμές…bazaar.

Τα «καλάθια» που γεμίσαμε; Πολλά. τώρα, όμως, μπορούμε να επισκεπτόμαστε το Scãrlet Beauty και στο πρώτο του φυσικό του κατάστημα στο Χαλάνδρι με τις ίδιες -και ακόμα περισσότερες- αποκλειστικές προσφορές.

Πολλά μεγάλα brands καλλυντικών και αρωμάτων και πάμπολλες επιλογές προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σε έναν μόνο χώρο.

Τι άλλο να ζητήσουμε;

Scãrlet Beauty | O ναός της ομορφιάς μόλις απέκτησε (και) φυσικό κατάστημα

Estée Lauder, Clinique, MAC, La Mer, Tom Ford, Bobbi Brown, Jo Malone London και Cartier είναι μόλις μερικές από τις εταιρείες καλλυντικών που θα βρείτε στο Scãrlet Beauty, την ώρα που οι τιμές τως exclusive brands αρωμάτων, όπως TOUS, Shakira, Benetton, Mandarina Duck, Laura Biagiotti, Anne Moller και Emanuel Ungaro καθιστούν σαφές πως μία επίσκεψη δεν αρκεί.

Scãrlet Beauty | O ναός της ομορφιάς μόλις απέκτησε (και) φυσικό κατάστημα

Το ευχάριστο είναι πως πέρα από τα πιο ακριβά brands, διατίθενται και καλλυντικά προϊόντα ευρείας διανομής σε τιμές… όνειρο.

Να σημειωθεί πως στον ίδιο χώρο συστεγάζεται μόνιμο fashion outlet των μαρκών Tommy Hilfiger και Calvin Klein, όπου θα βρείτε μοναδικές ευκαιρίες σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ των δυο κορυφαίων Οίκων, για άντρες και γυναίκες.

Scãrlet Beauty | O ναός της ομορφιάς μόλις απέκτησε (και) φυσικό κατάστημα

Φύγαμε κορίτσια;