Do it like JLO | Ο τρόπος να τιθασεύεις με στυλ τις φύτρες σου στα καθημερινά πιασίματα

Ένα πρόβλημα που ακόμα και η πιο τέλεια κοτσίδα αντιμετωπίζει.
Do it like JLO | Ο τρόπος να τιθασεύεις με στυλ τις φύτρες σου στα καθημερινά πιασίματα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ίσια, σγουρά ή σπαστά. Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες κι αν τα μαλλιά σου ανήκουν, κάθε φορά που αποφασίζεις να τα μαζέψεις το ίδιο κοινό πρόβλημα γεννάται μπροστά στον καθρέφτη σου.

Ο λόγος για τις εκνευριστικές φύτρες, οι οποίες αποδεικνύονται ιδιαίτερα επίμονες, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη ενός εξαιρετικά δυνατού spray ή gel ώστε να τις «φυλακίσει» και να τις  κρατήσει ακίνητες.

Ωστόσο, αν και έχουμε συνηθίσει να τις ισιώνουμε προς τα πίσω, αφήνοντας παντελώς και αυστηρά ακάλυπτο το κούτελο, την τελευταία χρονιά παρατηρούμε καθημερινά ένα καινούργιο trend που αξιοποιεί παραγωγικά αυτές τις μικρές τρίχες της κεφαλής μας.

Συγκεκριμένα, το χτένισμα που τις θέλει να μιμούνται τις αφέλειες και να στολίζουν ιδιαίτερα το μπροστινό μέρος της κεφαλής έχει κερδίσει έδαφος τόσο για την άνεση και την ευκολία που προσφέρει, όσο και για το στυλ που προσδίδει.

Μια τάση που ανάμεσα σε πολλές διασημότητες, η Jennifer Lopez δε χάνει ευκαιρία να τιμάει.

Τώρα μπορείς να πετύχεις την αλλαγή που συχνά χρειάζεσαι με δύο μόνο απλές κινήσεις:

  1. Μάζεψε τα μαλλιά σου σε οποιοδήποτε σχήμα επιθυμείς και ελευθέρωσε μπροστά τις φύτρες σου.
  2. Βούτα μια μικρή χτένα σε gel για δυνατό κράτημα και ξεκίνα να τις χτενίζεις κολλητά στο μέτωπο και με φόρα προς τα κάτω ή δημιουργώντας στο τελείωμά τους μια μικρή καμπύλη προς τα δεξιά ή αριστερά, όπως ακριβώς και οι φυσικές αφέλειες θα έκαναν.

Είσαι έτοιμη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)