Smokey eyes | Κι όμως, το μυστικό της επιτυχίας δεν βρίσκεται στη σκιά

Άλλος «κάνει τη δουλειά» κι άλλος παίρνει τα εύσημα...
Smokey eyes | Κι όμως, το μυστικό της επιτυχίας δεν βρίσκεται στη σκιά

Λένε πως τα φαινόμενα απατούν, κι όχι άδικα. Πόσες φορές αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τις καταστάσεις κρίνοντας από το τελικό τους, οπτικό αποτέλεσμα;

Μία από αυτές τις περιπτώσεις αποτελεί και η τεχνική του «smokey eyes» ή αλλιώς των ματιών που έχουν καλυφθεί ολοκληρωτικά από το πέπλο σκιάς.

Ξεχνάμε για λίγο το φως και τη λάμψη, αναζητώντας μανιωδώς την τέλεια απόχρωση σκιάς για το πιο dark, συνήθως, χρώμα. Έπειτα, στο checklist έρχεται το χαρακτηριστικό της διάρκειας, διότι αποτελεί καταστροφή η μαύρη, μαζεμένη και σπασμένη σκιά στο κέντρο του βλεφάρου μετά από λίγες, μόνο, ώρες διασκέδασης.

Εν τέλει χάνουμε όλο το χρόνο μας στην ιδανική πούδρα, η οποία σίγουρα παίζει το ρόλο της, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκείνος δεν είναι καθοριστικός.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τους experts το σημαντικότερο βήμα για τη σταθερότητα αλλά και το σχήμα που θα δώσουμε σε αυτή την αγαπημένη τεχνική είναι το μολύβι που θα αναλάβει την παρθενική αρχή του look, μετά από το concealer και οποιοδήποτε setting προϊόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Tsampoukos (@petros_tsampoukos)

Ναι, ναι καλά διάβασες. Με ένα μολύβι για τα μάτια στο χρώμα της σκιάς που επιθυμείς να πετύχεις σχημάτισε ακανόνιστες μουτζούρες στο κινητό βλέφαρο και ύστερα με ένα πινέλο άπλωσε και σβήσε καλά προσέχοντας το γενικό σχήμα του βλεφάρου. Στη συνέχεια έρχεται η σκιά να πάρει τη σκυτάλη και να χαρίσει το τελικό pampering.

Extra tip: Βούτα τις βλεφαρίδες σου σε έντονη μαύρη mascara για βλέμμα που θα ζωντανέψει πολλά συναισθήματα!