Ζηλεύουν, παραπονιούνται σε θέλουν κτήμα τους: Τα 3 ανδρικά ζώδια που είναι οι πιο κτητικοί σύντροφοι που μπορείς να έχεις

Δεν είναι ακριβώς ότι σε ζηλεύουν, είναι κάτι παραπάνω, νιώθουν πως είσαι κτήμα τους.
Ζηλεύουν, παραπονιούνται σε θέλουν κτήμα τους: Τα 3 ανδρικά ζώδια που είναι οι πιο κτητικοί σύντροφοι που μπορείς να έχεις
Unsplash

Κάποιοι λένε πως ο ερωτευμένος άνθρωπος προσεγγίζει πολύ συχνά τα όρια της παράνοιας και ενίοτε φλερτάρει με την τρέλα. Ο έρωτας, κακά τα ψέματα, παίρνει μακριά την αυτοκυριαρχία και την ασφάλεια, οπότε μας μεταμορφώνει σε κάτι άλλο. Σε κάτι που δεν θέλουμε να είμαστε, συχνά στην πιο περίεργη εκδοχή του εαυτού μας.

Αυτό ισχύει για κάθε ένα ζώδια, για κάθε φύλο, για κάθε ηλικία ή κοινωνικό status. Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον έρωτα και όταν μας συμβαίνει, νιώθουμε και πάλι το ίδιο συναίσθημα.

Απλά κάποια ζώδια… είναι λίγο πιο περίεργα από όλα τα άλλα.

Αν έχεις υπάρξει σε αμοιβαίο έρωτα με ένα από τα παρακάτω τρία, ξέρεις πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. Είναι οι άνδρες εκείνοι που χάνουν τον έλεγχο, ζηλεύουν παθολογικά, εκδηλώνουν κάθε πτυχή της αδυναμίας τους σε σένα και σε θέλουν δίπλα τους 24/7.

Οτιδήποτε άλλο είναι μη αποδεκτό.

Πιστεύεις πως ξέρεις σε ποια 3 αναφερόμαστε;

Ταύρος

Είναι ωραίο να είσαι με έναν ερωτευμένο Ταύρο, όμως καμιά φορά μπορεί να ακουμπήσει και τα πρόθυρα της γραφικότητας αυτός ο έρωτας. Ο Ταύρος είναι το κατεξοχήν κτητικό ζώδιο και δεν αστειεύεται. Δεν μπορεί να σε κοιτάει κανείς, παντού υπάρχουν εχθροί και το βλέμμα σου θα πρέπει να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.

Αν δεν ασχολείσαι ολόκληρη την ημέρα με εκείνον, θα θυμώσει και θα πλάσει άσχημα σενάρια στο μυαλό του. Όπως και να το κάνουμε, ο κτητικός Ταύρος είναι απολαυστικός όταν είναι δοσμένος σώμα και πνεύμα πάνω σου, αλλά μην κάνεις το λάθος να τον αγνοήσεις, γιατί θα πληγωθεί.

Κάπως κουραστικό ακούγεται, ε;

Λέων

Η γυναίκα του Λέοντα πρέπει να ασχολείται μόνο με τον Λέοντα. Εδώ όλοι πρέπει να ασχολούνται μόνο με τον Λέοντα, η γυναίκα του θα εξαιρεθεί; Ο πάντοτε διψασμένος για προσοχή άνδρας που ανήκει στο ζώδιο του λιονταριού, ζηλεύει πολύ τη σύντροφό του και δεν σταματάει να το δείχνει.

Αν εκείνη κάνει το λάθος να δώσει σημασία, να γοητευτεί ελαφρώς ή απλώς να πιάσει την κουβέντα με κάποιον άλλον, εκείνος το κρατάει και το αναφέρει, χωρίς να ζητάει όμως εξηγήσεις. Μέσα του καίγεται, αλλά σπανίως θα ζητήσει εξηγήσεις, μιας και είναι εγωιστής. Να μια διαφορά του λιονταριού με τον Ταύρο.

Σκορπιός

Το πιο εκδικητικό ζώδιο του κύκλου, ήταν προφανές που θα βρίσκεται στη λίστα μας και είναι δεδομένο πως περίμενες να τον βρεις, ακόμα και αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία. Δύσκολη η ζωή με έναν ερωτευμένο Σκορπιό που καραδοκεί στη γωνιά για να σου επισημάνει και το πιο μικρό ολίσθημα.

Ο Σκορπιός θέλει αμέριστη προσοχή και πολύ κολακεία. Μην διανοηθείς να πεις κάτι καλό για οποιονδήποτε άλλον άνδρα, θα το πάρει στραβά και θα του βγει ο χειρότερος του εαυτός. Τον οποίο δεν έχει κρυμμένο και κάπου πάρα πολύ βαθιά, μην φανταστείς…