Λαχταριστό smoothie με γκρέιπφρουτ ό,τι πρέπει για καύση λίπους

Ό,τι χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι.
Λαχταριστό smoothie με γκρέιπφρουτ ό,τι πρέπει για καύση λίπους

Σε μια εποχή που τρέχει γρήγορα και όλα μοιάζουν δύσκολα, μην παραμελείς το τελευταίο που χρειάζεται ο οργανισμός σου είναι να παραμελείς το πρωινό σου, μιας και σου χαρίζει πολλά περισσότερα οφέλη από αυτό που πιστεύεις.

Αν είσαι λάτρης των κρύων smoothies, εδώ σου έχουμε μια μαγική συνταγή με βάση το γκρέιπφρουτ για να το πίνεις το πρωί και να παίρνεις την ενέργεια που χρειάζεσαι, ώστε να ξεκινάς τη δύσκολη και απαιτητική ημέρα σου.

Δεν επιλέξαμε τυχαία το θαυματουργό γκρέιπφρουτ των αντισηπτικών και τονωτικών ιδιοτήτων, αφού αυτό το φρούτο φημίζεται για το πόσο συμβάλλει στον καθαρισμό του αίματος και των αιμοφόρων αγγείων μας. Παράλληλα, μειώνει την κακή χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια.

Φυσικά, το γκρέιπφρουτ πάντα θα είναι δημοφιλές για την ιδιότητά του να βοηθά στην καύση λίπους και την απώλεια βάρους, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κάλιο.

Μην το παρακάνεις, όμως, μιας και το συγκεκριμένο φρούτο συστήνεται για κατανάλωση μέχρι τρεις φορές την εβδομάδα, λόγω της οξύτητάς του.

Υλικά

  • Χυμός από 2γκρέιπφρουτ
  • 1 μπανάνα σε κομμάτια
  • μισό φλιτζάνι σπανάκι
  • μισό κεσεδάκι γιαούρτι κατσικίσιο
  • μια κουταλιά μέλι
  • 5 -6 παγάκια

Λαχταριστό smoothie με γκρέιπφρουτ ό,τι πρέπει για καύση λίπους

Εκτέλεση

Η διαδικασία είναι απλή μιας και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να λιώσεις το μέλι σε λίγο ζεστό νερό και να προσθέσεις όλα τα υλικά στο μπλέντερ.

Έπειτα, ανακατεύεις καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στη συνέχεια, ρίχνεις σε ένα μεγάλο ποτήρι και το καταναλώνεις αμέσως.

Υπέροχο πρωινό boost, δε νομίζεις;