F.R.I.E.N.D.S | To reunion μόλις μας χάρισε τη selfie της χρονιάς

Ω ναι!
F.R.I.E.N.D.S | To reunion μόλις μας χάρισε τη selfie της χρονιάς

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το πολυαναμενόμενο reunion της πιο αγαπητής σειράς όλων των εποχών αποτελεί πραγματικότητα και εκατομμύρια κιλά διαδικτυακής μελάνης χύθηκαν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, για να περιγράψει τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση, τη χαρά και τη νοσταλγία των απανταχού «φίλων» της.

Λίγες μόνο μέρες μετά την πρώτη προβολή της επανένωσης αυτής, κάθε μέρα βγαίνουν νέες ειδήσεις, διαφορετικές απόψεις και κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα που μας κόβουν την ανάσα.

Και μπορεί πριν από μια εβδομάδα η Jennifer Aniston να έριξε το instagram αναρτώντας ένα sneak peek της «επιστροφής» και δηλώνοντας περίτρανα πως αγαπάει τους φίλους της, αλλά τα ακόμα πιο υπέροχα νέα ήρθαν λίγο αργότερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Επέστρεψε, βλέπετε, μερικές μέρες μετά με μία σειρά φωτογραφιών στην ίδια πλατφόρμα, που έφερε αυτή τη στιγμή μετρά περισσότερα από 16 εκατομμύρια likes!

Το πιο πιθανό είναι πως η τηλεοπτική Rachel με τους κολλητούς της, πάνε να σπάσουν ένα ακόμα διαδικτυακό ρεκόρ, αποδεικνύοντας πως αυτή η παρέα δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως πριν από περίπου δύο χρόνια, τότε που η Jenny άνοιξε τον λογαριασμό της στο instagram και ανέβασε τη πρώτη φωτογραφία με τα «Φιλαράκια» της, απέσπασε περισσότερα από 16 εκατομμύρια likes, κάνοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία να θεωρηθεί πλέον ιστορική.

Θα έχει άραγε την ίδια μοίρα και αυτή; Πάντως εμάς κάτι μας λέει, πως στην ανασκόπηση του Δεκέμβρη για τα πιο επιτυχημένα «κλικ», θα βρίσκεται και αυτή σε περίοπτη θέση.