Summer style | 5 boho outfits που φέτος θα πρωταγωνιστήσουν

Οι πινελιές που κάνουν τη διαφορά.
Summer style | 5 boho outfits που φέτος θα πρωταγωνιστήσουν

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Χρωματιστά φαρδιά φορέματα, παντελόνες και tops, μεγάλες αλυσίδες και ωραία, άνετα σανδάλια.

Αν νιώθεις πως έτσι θέλεις να ντύνεσαι φέτος το καλοκαίρι, το boho σε καλεί να το δοκιμάσεις, να πειραματιστείς πάνω του και φυσικά, να το λατρέψεις,

Αυτή η αίσθηση ελευθερίας, οι καταβολές από τα θρυλικά ’70s και η αίσθηση επαφής με τη φύση, είναι το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού και πίστεψε μας, αν ενδώσεις στην γοητεία του, δεν θα μπορέσεις να επιστρέψεις σε κάποιο άλλο ύφος.

Εξάλλου, μετά από έναν άκρως καταπιεστικό και όχι ιδιαιτέρως τολμηρό στυλιστικά χειμώνα, το καλοκαίρι είναι εδώ για να πάρει το αίμα μας πίσω και να μας κάνει να απελευθερωθούμε.

Οι γήινες αποχρώσεις, οι μεγάλες ζώνες, τα πολλά αξεσουάρ και η αίσθηση πως δεν κολλάει πάνω σου κανένα ρούχο, είναι η βασική αρχή του boho.

Παρακάτω θα δεις τα outfits εκείνα, που μας κάνουν να προσκυνάμε και να θέλουμε να τα δούμε απευθείας πάνω μας.

Δεν χρειάζεται να έχεις στην ντουλάπα σου συγκεκριμένα κομμάτια, αρκούν τα ωραία shorts, το αγαπημένο σου φανελάκι και ένα ωραίο πολύχρωμο καφτάνι ή παρεό που θα αποθεώσει και θα αναβαθμίσει το style σου.

Μην ξεχνάς τα έντονα αξεσουάρ και τις αλυσίδες στα πόδια σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chic Boho Style (@bohostyleauthentic)

Αίσθηση boho μπορείς να δώσεις και με ένα retro crop top συνδυσμένο με μία χαλαρή, φαρδιά φούστα. Δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικό, αρκεί απλά να είναι γήινο και φυσικό.

Στην αγορά θα βρεις πολύ οικονομικά κομμάτια, σε ίδια ή διαφορετικά patchwork για να κάνεις τους συνδυασμούς σου. Τα σετ τα προτιμούμε για πιο ασφαλή αποτελέσματα.

Επίλεξε το boho style και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου και σίγουρα θα είσαι μια από τις πιο καλοντυμένες και ιδιαίτερες παρουσίες του χώρου.

Ποια χρειάζεται, άλλωστε, κάτι πιο υπερβολικό τις ζεστές μέρες που ακολουθούν;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chic Boho Style (@bohostyleauthentic)

Αν είσαι μάλιστα από τις τολμηρές που θα τολμούσαν να φορέσουν και ένα καπέλο, εμείς στο… βγάζουμε και είμαστε σίγουρες πως θα στεφθείς νικήτρια του boho στυλ.