Summer 2021 | 4 + 1 λόγοι που αποδεικνύουν πως το λευκό είναι το χρώμα (και) του φετινού καλοκαιριού

Όσους κύκλους κι αν η μόδα κάνει, ισορροπεί πάντα στο διαχρονικό της πυλώνα.
Summer 2021 | 4 + 1 λόγοι που αποδεικνύουν πως το λευκό είναι το χρώμα (και) του φετινού καλοκαιριού

Ο ήλιος έχει στα χέρια του το μαγικό ραβδάκι, το οποίο προσθέτει στα χρώματα τη λάμψη που θα τα αναδείξει και θα τα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακά στα μάτια μας.

Το καλοκαίρι, η παρέλαση των πολύχρωμων looks, παιχνιδιάρικων prints και έξυπνων συνδυασμών, μας ανεβάζει τη διάθεση αφού όλα επιτρέπονται στις μίξεις των αποχρώσεων που ζωντανεύουν μονομιάς.

Στην αντίπερα όχθη, όμως, στέκεται το λευκό, διότι κακά τα ψέμματα, πόσες φορές έχουμε σταθεί μπροστά από ένα κομμάτι που μας αρέσει πολύ αλλά αμφιταλαντευόμαστε στο χρώμα που πρέπει να καταλήξουμε, μα πάντα επιλέγουμε το άσπρο;

Πρόκειται για την αναλλοίωτη στο χρόνο αξία κάθε γκαρνταρόμπας και οποιουδήποτε στυλ. Φωτίζει όλους τους τόνους επιδερμίδας, αποπνέει την ηρεμία και τη γαλήνη και σίγουρα αναδεικνύει κάθε σχέδιο, κέντημα και ιδιαιτερότητα του ρούχου. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που έχει συνδέσει το όνομά του με την κομψότητα και τη φινέτσα που η καθαριότητά του απορρέει.

Φέτος, λοιπόν, αν και το πορτοκαλί δεσπόζει στην καλοκαιρινή παλέτα του 2021, οι παρακάτω αποδείξεις επιμένουν να χειροκροτούν τους λάτρεις του λευκού, αφού χωρίς αυτό ο κόσμος της μόδας θα ήταν πολύ φτωχός:

Casual street εμαφνίσεις

Λεπτεπίλεπτη λεπτομέρεια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zara Streetstyle (@zara_streets)

Λευκή υπογραφή στα poplin

Αρχοντιά υψηλής ραπτικής

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Αέρινη απλότητα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANGO (@mango)