Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Παράγοντες όπως η υπερένταση, το στρες ή η κούραση μας κρατούν ένα βήμα μακριά από τον ύπνο, ακόμα κι όταν τον έχουμε πολύ ανάγκη.

Πρόκειται για ένα «φάρμακο» που μας ηρεμεί και μας ανανεώνει ακόμα και όταν διανύουμε τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωή μας, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά.

Τι κι αν έχουμε προσπαθήσει ποικίλα «γιατροσόφια» με βότανα, μουσική, αναπνοές, διατροφή, η δυσκολία να μπούμε στην αγκαλιά του Μορφέα αποδεικνύεται αρκετά σκληρή. Για τον λόγο αυτό σου έχουμε μια λύση που φαινομενικά μοιάζει πολύ ήπια αλλά στην πράξη η κατάσταση μετατρέπεται σε άκρως αποτελεσματική.

Πνοή λεβάντας!

Για μια ακόμη φορά τη συναντάμε μπροστά μας στην τελετουργία χαλάρωσης και νηνεμίας. Το φυτό αυτό με τις μαγικές του ιδιότητες αποτελεί την απάντηση που έψαχνες, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να τη «φορέσεις» στο μαξιλάρι σου.

Pillow mist | Φτιάξε μόνη σου αρωματικό σπρέι μαξιλαριού για ήρεμο ύπνο

Για να φτιάξεις το δικό σου Pillow Mist:

Στην αγορά θα βρεις άδεια δοχεία με πώμα-spray το οποίο απλά πρέπει να το γεμίσεις λίγο πάνω από το μισό με νερό και στη συνέχεια να του ρίξεις 6-8 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Τέλος, πρόσθεσε λίγη ακόμα ποσότητα νερού, αφήνοντας δύο δάχτυλα κενό στη συσκευασία και ανακάτεψε καλά.

Το άρωμα για το μαξιλάρι σου είναι, κιόλας, έτοιμο!

Pillow mist | Φτιάξε μόνη σου αρωματικό σπρέι μαξιλαριού για ήρεμο ύπνο

Πέντε μόνο λεπτά πριν ξαπλώσεις ψέκασε το 2 – 3 φορές, κλείσε τα μάτια σου και φέρε στο νου σου τα όνειρα, τα μέρη, τις μελωδίες και τα πρόσωπα που αγαπάς, έτσι νοητά στο πνεύμα, αλλά πραγματικά στην καρδιά.

Sweet dreams κορίτσια μας…