Της Άλις Ζαχαριάδη

H Cruella de Vil είναι για τους fans της Disney η πιο αγαπημένη… κακιά όλων των εποχών.

Ένα, όμως, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε: Το στυλ της έχει αποτελέσει έμπνευση για όλες μας.

Τώρα, η M·A·C έρχεται -με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Cruella από την Disney, να μας χαρίσει μια συλλογή που διαφέρει από ό,τι άλλο είχαμε δει μέχρι σήμερα, η οποία φωνάζει… must-have!

The Disney Cruella Collection

Στην ουσία, πρόκειται για μία συλλογή που επαναπροσδιορίζει την κληρονομιά της υποκουλτούρας μας, αντλώντας έμπνευση από το αγαπημένο fashion icon Cruella De Vil.

Αντλώντας έμπνευση από τις αποχρώσεις και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της εμφάνισης της Cruella De Vil στη μεγάλη οθόνη, αυτή η πολυπόθητη συλλογή από Punk-Rock κόκκινες και πολυτελείς μεταλλικές αποχρώσεις, είναι έτοιμη να κερδίσει τις εντυπώσεις, με τις συλλεκτικές δίχρωμες συσκευασίες που προέρχονται από τα σχέδια της εμβληματικής «κακιάς» στην ταινία.

H Cruella μόλις επέκτησε τη δική της M·A·C collection και δηλώνουμε ερωτευμέvες

Επαναστατική, λαμπερή και αναμφισβήτητα υπέροχη, αυτή η limited edition συλλογή για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο γιορτάζει την επάνοδο της αγαπημένης μας fashionable «κακιάς» στη νέα της ταινία ζωντανής δράσης.

H Cruella μόλις επέκτησε τη δική της M·A·C collection και δηλώνουμε ερωτευμέvες

H συλλογή περιλαμβάνει παλέτες σκιών, ρουζ, lipsticks & glosses, πινέλα, fake eyelashes και πολλά ακόμα beauty διαμαντάκια που δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις.

Και όλα αυτά σε συλλεκτικές συσκευασίες που δεν θα σου πάει καρδιά να αποχωριστείς!

 

Πάρε μια πρώτη γεύση και ετοιμάσου να τα κάνεις δικά σου!