Τα 3 πιο έξυπνα ζώδια που όλοι ερωτεύονται για το μυαλό τους

Δεν εννοούμε πως μπορούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο, εννοούμε πως μπορούν να σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί.
Τα 3 πιο έξυπνα ζώδια που όλοι ερωτεύονται για το μυαλό τους

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Υπάρχουν κάποιοι άνδρες που θα στο καταστήσουν σαφές από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας σας. Μαζί τους δεν μπορείς να παίξεις, δεν μπορείς να τους «χειριστείς», δεν θα περάσεις εύκολα, πώς το λένε.

Είναι εκείνο το βλέμμα που μοιάζει πως σε διαβάζει από την κορυφή ως τα νύχια, είναι εκείνες οι απαντήσεις που δεν τις περίμενες. Είναι αυτή η αίσθηση πως ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου είναι πιο έξυπνος και πιο πονηρός από όσο έχεις συνηθίσει.

Αν λοιπόν, νιώθεις όλα αυτά για τη νέα γνωριμία σου, μάλλον έχεις να κάνεις με ένα απ΄τα παρακάτω τρία ζώδια.

Τοξότης

Ο εξωστρεφής και κυριαρχικός Τοξότης ζει για το εγκεφαλικό παιχνίδι και συνήθως επιλέγει γυναίκες που μπορούν να τον ακολουθήσουν σε αυτό το αδιάκοπο mind game. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς ζει το παρόν, παίρνει ρίσκα, απολαμβάνει εμπειρίες και γενικά διαχειρίζεται την κάθε του μέρα σαν να είναι η τελευταία. Αν θελήσει να σε διεκδικήσει, θα σε κατακτήσει γιατί πολύ απλά ξέρει πώς να το καταφέρει.

Τα 3 πιο έξυπνα ζώδια που όλοι ερωτεύονται για το μυαλό τους

Υδροχόος

Αν χρειαζόταν να δώσουμε έναν χαρακτηρισμό στον Υδροχόο, αυτός είναι ο «επαναστάτης». Πνεύμα ανήσυχο και αντιδραστικό, διαθέτει γοητεία που είναι δύσκολα διαχειρίσιμη και ένα λέγειν με το οποίο μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Το πιο πιθανό είναι πως ούτε θα καταλάβεις πώς θα βρεθείς μπλεγμένη με έναν Υδροχόο, γιατί ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να παίξει με το μυαλό σου.

Παρθένος

Ο Παρθένος χωρίς να διαθέτει τις αρετές των παραπάνω ζωδίων, έχει κάτι μοναδικό. Σκέφτεται υπερβολικά, αναλύει τα πάντα, εξετάζει τα σενάρια και είναι μονίμως σε επαγρύπνηση. Θα σε γοητεύσει με τη μεθοδικότητά του καθώς θυμίζει… καρχαρία που γυρνάει γύρω από το θύμα του μέχρι να του επιτεθεί και συλλέγει πληροφορίες. Η συγκλονιστική του ενσυναίσθηση θα σε σαγηνεύσει και θα σε κάνει να «λιώσεις».