Οι άνδρες που κάνουν αυτά τα επαγγέλματα είναι οι πιο θερμοί στο κρεβάτι – Η λίστα

Η έρευνα που ξεσκεπάζει τα αρσενικά.
Οι άνδρες που κάνουν αυτά τα επαγγέλματα είναι οι πιο θερμοί στο κρεβάτι - Η λίστα

Αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο λόγος που η ερωτική σου ζωή με τον σύντροφό σου δεν πηγαίνει πολύ καλά ή τελοσπάντων που είναι κάπως πεσμένη, ίσως να  μην φταίει κανένας άλλος παράγοντας, πέρα από το επάγγελμα του αγαπημένου σου.

Αυτό προσπάθησε να αποδείξει μια νέα βρετανική έρευνα με 2.000 άνδρες εθελοντές να καλούνται να απαντήσουν σχετικά με τη συχνότητα των επαφών τους αλλά και το επάγγελμά τους.

Στην κορυφή των πιο «ενεργών» επαγγελμάτων με τεράστια διαφορά από το δεύτερο βρίσκονται οι αγρότες, με επιδόσεις τουλάχιστον μια φορά ημερησίως.

Λίγο πιο κάτω βρίσκονται οι κομμωτές με επιδόσεις 5 φορές την εβδομάδα, αλλά και οι αρχιτέκτονες που κατά μέσο όρο εκτελούν τα «συζυγικά τους καθήκοντα» περίπου 4 φορές την εβδομάδα.

Οι άνδρες που κάνουν αυτά τα επαγγέλματα είναι οι πιο θερμοί στο κρεβάτι - Η λίστα

Στην άχαρη πλευρά της έρευνας, «βασιλιάδες» της απραξίας φέρονται να είναι οι δημοσιογράφοι με το συντριπτικό ποσοστό των ερωτηθέντων να δηλώνει ενεργό περίπου 2 φορές τον μήνα.

Λίγο πιο πίσω έρχονται οι δικηγόροι, οι οποίοι δηλώνουν πως βρίσκονται ερωτικά με τις συντρόφους τους 2 – 3 φορές το μήνα.

Τι λες; Έχει δίκιο η βρετανική έρευνα ή έχεις τις ενστάσεις σου;