Sex & the City | Από το Grey’s Anatomy η νέα κολλητή της Carrie Bradshaw

Τέλος και επίσημα η Samantha Jones.
Sex & the City | Από το Grey's Anatomy η νέα κολλητή της Carrie Bradshaw

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα αγαπημένα μας κορίτσια που απασχόλησαν τις δύο προηγούμενες δεκαετίες περισσότερο από κάθε άλλες τηλεοπτικές κολλητές, κάνουν comeback και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε πια να περιμένουμε.

Το Sex & the City, η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία από όλες εμάς, επιστρέφει στις οθόνες μας με νέο τίτλο, αυτήν τη φορά, όμως, δίχως την Kim Cattrall.

Ωστόσο, η Carrie Bradshaw, η Miranda  Hobbes και η Charlotte York θα υποδεχθούν στην παρέα τους το νέο μέλος, που όπως επίσημα ανακοινώθηκε θα (προσπαθήσει να) αντικαταστήσει τη Samantha Jones.

Ο λόγος για την ηθοποιό Sara Ramirez -η οποία στην Ελλάδα έγινε ευρέως γνωστή ως ορθοπεδικός Callie Torres, στο επίσης αγαπημένο Grey’s Anatomy-, η οποία θα χαρίσει τη δική της αύρα στη νέα σειρά «And just like that…», που θα αποτελείται από 10 επεισόδια των 30 λεπτών.

Sex & the City | Από το Grey's Anatomy η νέα κολλητή της Carrie Bradshaw

Η 45χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με την ανακοίνωση της HBO Max, αναμένεται να υποδυθεί τη Che Diaz, μια stand-up, non-binary, queer κωμικό, η οποία φιλοξενεί στο δικό της επιτυχημένο podcast αρκετά συχνά την Carrie. Με μεγάλη καρδιά, αλλά και ιδιαίτερο χιούμορ η ολοκαίνουργια προσθήκη θα ανανεώσει σε βάθος το σήριαλ, το οποίο οδεύει προς μια νέα εποχή.

Η Sara Ramirez έχει ξεχωρίσει για το «μοναδικό ταλέντο» της τόσο στις κωμωδίες όσο και στο δράμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο executive producer Michael Patrick Kind, ενώ έχει βραβευτεί ως καλύτερη ηθοποιός σε μιούζικαλ με το βραβείο Tony Award και έχει ξεχωρίσει, όπως είπαμε, στον ρόλο της Dr. Callie Torres στο Grey’s Anatomy του ABC.

Όπως όλα δείχνουν η προγραμματισμένη περίοδος έναρξης της παραγωγής στη Νέα Υόρκη είναι αυτό το καλοκαίρι, με τις θαυμάστριες να ανυπομονούν για  «χωθούν» στο λατρεμένο τους παρεάκι.