Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Όλες οι σχέσεις έχουν σκαμπανεβάσματα, καλές και κακές περιόδους και δυνατές και αδύναμες στιγμές. Μια πετυχημένη σχέση για να χαρακτηριστεί ως τέτοια, πρέπει να περάσεις τα πάνω της και τα κάτω της και αυτός είναι νόμος.

Πρέπει να ξέρεις πως οι μικροί χωρισμοί είναι σύνηθες φαινόμενο στις σχέσεις μεταξύ ενηλίκων, όμως αν είναι κάτι να κρατήσει και αν σας δένουν συναισθήματα, τελικά θα καταλήξετε μαζί.

Ισχύει, όμως, αυτό για όλους;

Όχι, φυσικά, μιας και υπάρχει ένα ζώδιο που δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία, γιατί αφενός δεν αλλάζει εύκολα, αφετέρου θα θελήσει να σε «εκδικηθεί» όταν υποκύψεις στη γοητεία του και πέσεις και πάλι στα δίχτυα του.

Μαντεύεις σε ποιο αναφερόμαστε;

Μα φυσικά όταν μπαίνει στην εξίσωση η λέξη «εκδίκηση» πάντα το μυαλό μας πηγαίνει στον Σκορπιό και δικαίως.

Ο Σκορπιός, λοιπόν, μπορεί να κάνει τα πάντα για να σε κάνει να γυρίσεις πίσω σε εκείνον. Θα σου τάξει αλλαγές, θα «χτυπηθεί» πως έχει καταλάβει τι σε έκανε να φύγεις και παράλληλα θα γίνει το πιο απίστευτο πλάσμα για να σε δελεάσει να γυρίσεις.

Δυστυχώς όμως, όλα αυτά είναι μια μεγάλη φούσκα που θα σκάσει στα χέρια σου μόλις ενδώσεις. Δεν λέμε πως το κάνει επίτηδες, δεν λέμε πως παίζει κάποιον ρόλο τόσο καιρό που σε διεκδικεί. Λέμε όμως πως ο υπέρμετρος εγωισμός του θα τον κάνει να θελήσει να σε «τιμωρήσει» που τον άφησες τότε και αυτό δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί εύκολα.

Αν λοιπόν είσαι έτοιμη να γυρίσεις σε έναν Σκορπιό δες την αλήθεια κατάματα και τρέξε μακριά. Ή πάρε το ρίσκο σου ελπίζοντας να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα.

Είναι και γοητευτικοί οι άτιμοι…