Summer alert: Rihanna & Fenty Beauty έχουν την καλύτερη στυλιστική πρόταση για το κόκκινο κραγιόν

Το look που θα σε δροσίσει κατά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Summer alert: Rihanna & Fenty Beauty έχουν την καλύτερη στυλιστική πρόταση για το κόκκινο κραγιόν

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Μάτια βουτηγμένα στο nude υγρό εφέ και χείλη που μαγνητίζουν κάθε βλέμμα σε απόλυτο κόκκινο χρώμα. Είναι αυτό το look που θα κυριαρχήσει αυτό το καλοκαίρι;

Η εταιρία καλλυντικών της Rihanna, Fenty Beauty, απαντάει «Ναι».

Η αισθησιακή αίσθηση της βρεγμένης όψης είναι εμπνευσμένη από το splash που πολύ συχνά χρειαζόμαστε όταν το θερμόμετρο φέρνει τον καύσωνα κοντά μας.

Η φυσική, άβαφη εικόνα ταιριάζει άψογα στην προβολή της γυμvής επιδερμίδας, η οποία δε στεγνώνει ποτέ από τον ήλιο αλλά αντιθέτως τον καθρεφτίζει πάνω της, ενώ τα φλογερά χείλη θα προσδώσουν την κομψότητα που θα σε πάει βόλτα τα πρωινά αλλά, παράλληλα, και για το ποτό σου στο πιο in beach bar.

Σου φαίνεται δύσκολο; Τα παρακάτω βήματα θα σε διδάξουν να μην προτρέχεις…

1ο Βήμα

Αφού έχεις τοποθετήσει το foundation, προχώρα στο concealer, το οποίο θα πρέπει να περιοριστεί αυστηρά στην κάτω πλευρά του ματιού.

2ο Βήμα

Με ένα διάφανο gloss χειλιών πέρασε το κινητό βλέφαρο, αφήνοντας πίσω μια λεπτή στρώση.

3ο Βήμα

Αποφεύγοντας μολύβια και eyeliner τελειοποίησε τη δημιουργία σου χτενίζοντας τις βλεφαρίδες ένα μαύρο mascara για να χαρίσεις την ένταση που επιθυμείς.

4ο Βήμα

Οριοθέτησε το σχήμα των χειλιών σου και κάλυψε τα με το κόκκινο πέπλο, το οποίο θα ήταν προτιμότερο να παραμείνει σε ματ ή σατινέ φινίρισμα, αποφεύγοντας την υπερβολή που ένα λαμπερό ενδεχόμενο θα επέβαλε.

Τόσο απλά και άλλο τόσο μαεστρικά.