Τα θαυματουργά ginger – turmeric shots είναι η πιο ισχυρή ασπίδα του ανοσοποιητικού σου

Ανεξαρτήτως covid και εποχής.
Τα θαυματουργά ginger - turmeric shots είναι η πιο ισχυρή ασπίδα του ανοσοποιητικού σου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Υπάρχουν ορισμένοι θησαυροί της φύσης ικανοί να εκμηδενίσουν κάθε ανθρώπινο κατασκεύασμα. Πρόκειται για μπαχαρικά που ξεπερνούν σε ποιότητα και αποτελεσματικότητα κάθε φάρμακο ή τεχνητά σκευάσματα που ως σκοπό έχουν την ενδυνάμωση του οργανισμού μας.

Ωστόσο, κάθε εποχή συνοδεύεται από τις δικές τις ιώσεις και σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουν όλοι στραφεί προς τον υγιεινό τρόπο ζωής και τους τρόπους με τους οποίους θα παραμείνουν μακριά από τον covid-19 και κάθε άλλη ασθένεια.

Οι βιταμίνες σίγουρα παίζουν καθοριστικό ρόλο, όπως και ο τρόπος ζωής, οι καθημερινές συνήθειες αλλά και το φαγητό. Υπάρχει, όμως ένα σφηνάκι το οποίο εάν το εντάξεις στην καθημερινότητά σου τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα θα δεις μεγάλη διαφορά στην αντοχή, την ενέργεια και κυρίως το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

Το «μαγικό» shot

Σε ζεστό νερό τρίψε ένα μικρό κομμάτι φρέσκου τζίντζερ και πρόσθεσε μισή κουταλιά του γλυκού turmeric ή αλλιώς κουρκουμά. Ανακάτεψε καλά και απόλαυσε το shot σου. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες σε συνδυασμό με τη θωράκιση του οργανισμού θα σε κάνουν να ξεχάσεις την αίσθηση που ακόμα και το συνάχι έχει.

Τα θαυματουργά ginger - turmeric shots είναι η πιο ισχυρή ασπίδα του ανοσοποιητικού σου

Η εύκολη διαδικασία θα ήταν καλύτερο να επαναλαμβάνεται τις πρωινές ώρες μετά την κατανάλωση ενός καλού γεύματος.