Της Άλις Ζαχαριάδη

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το καλοκαίρι και αυτό που η επιδερμίδα μας έχει περισσότερη ανάγκη δεν είναι παρά η βαθιά ενυδάτωση.

Πώς θα μπορούσε, λοιπόν, το αγαπημένο μας Clinique Moisture Surge™ 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator να μην είναι το προϊόν του μήνα;

Η ενισχυμένη ενυδατική gel-κρέμα  που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ, είναι πλέον διαθέσιμη με ανανεωμένη σύνθεση, με το αποκλειστικό πλούσιο σε θρεπτικά bio-ferment αλόης και υαλουρονικό οξύ, εξασφαλίζοντας ενυδάτωση που διεισδύει στην επιδερμίδα σε πάνω από 10 στιβάδες βαθύτερα και παρέχοντας 100 ώρες ενυδάτωσης, ακόμη και αφού πλύνουμε το πρόσωπό μας.

Η τεχνολογία αυτο-αναπλήρωσης βοηθά την επιδερμίδα να ενυδατώνεται από μόνη της, συνεχώς για ατελείωτα δροσερή, «γεμάτη» και υγιή όψη με λάμψη. Και όλα αυτά με oil-free και λαμπερή ενυδάτωση, χωρίς ίχνος λιπαρότητα, για όλες εμάς που δεν αγαπάμε καθόλου αυτήν την ενοχλητική γυαλάδα.

Το προϊόν του μήνα: To αγαπημένο μας Clinique Moisture Surge τώρα ακόμα πιο ενυδατικό με εκχύλισμα αλόης

Το νέο αποκλειστικό bio ferment αλόης δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας ελεγχόμενης προέλευσης και βιολογικής πιστοποίησης εκχύλισμα αλόης σε μορφή πούδρας, γαλακτοβάκιλλο και ενεργό νερό αλόης. Η μοναδική διαδικασία μας ζύμωσης μετατρέπει αυτά τα συστατικά σε ένα πλούσιο θρεπτικό βιοδιαθέσιμο συστατικό, που απορροφάται από την επιδερμίδα, βοηθώντας την να συγκρατεί υγρασία.

Τρόπος εφαρμογής

Εφαρμόζουμε δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή κάτω από το μακιγιάζ, σε περιοχές που εμφανίζουν ξηρότητα ή ως μάσκα 5 λεπτών!

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την αγαπημένη σου κρέμα:

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα κύριο συστατικό σε όλα τα προϊόντα Moisture Surge ™, συμπεριλαμβανομένης της προηγούμενης σύνθεσης Moisture Surge ™ 72 H. Αυτά τα μόρια χαμηλού μοριακού βάρους έχουν την ικανότητα να συγκρατούν 1000 φορές το βάρος τους σε νερό, βοηθώντας αποτελεσματικά την ικανότητα συγκράτησης του νερού στην επιδερμίδα. Αυτό δημιουργεί μια «δεξαμενή υγρασίας» στην επιδερμίδα.

Το προϊόν του μήνα: To αγαπημένο μας Clinique Moisture Surge τώρα ακόμα πιο ενυδατικό με εκχύλισμα αλόης

Τεχνολογία αυτο-αναπλήρωσης

Σχεδιασμένη με καφεΐνη και ενεργό νερό αλόης, η τεχνολογία αυτή λειτουργεί για να ενεργοποιήσει τις φυσικές «αντλίες νερού» ιόντων της επιδερμίδας, βοηθώντας την να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή νερού για συνεχή ενυδάτωση που διεισδύει σε βάθος.

Moisture holding super matrix

Αυτό το αόρατο πολυμερές προσδίδει ένα υδάτινο φιλμ πάνω από την επιδερμίδα, για να βοηθήσει να σφραγίσει και να κλειδώσει στο εσωτερικό ενυδατική υγρασία.

Τρεχαλόζη + Σορβιτόλη

Τα συστατικά αυτά που προέρχονται από σάκχαρα, διεισδύουν σε βάθος στην κερατίνη στιβάδα, βοηθώντας στην έγχυση της επιδερμίδας με ζωτική ενυδάτωση.