Η ολοκαίνουργια mascara της Mon Reve κοστίζει μόλις 6,5€ και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι

Η «κλεψύδρα» γύρισε. Πρόλαβε να την κάνεις δική σου.
Η ολοκαίνουργια mascara της Mon Reve κοστίζει μόλις 6,5€ και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας θα μπορούσε εύκολα να ενσαρκωθεί μέσα στην όψη μιας mascara. Πρόκειται για το make up toy, το οποίο με ένα άγγιγμα θα σε φροντίσει και θα αναδείξει το πιο δυνατό σημείο στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, τα μάτια.

Ωστόσο, αυτή η σχέση τυφλής εμπιστοσύνης δεν είναι εύκολο να χτιστεί. Για τον λόγο αυτόν την αποστολή ανέλαβε να πραγματοποιήσει για σένα η γνωστή εταιρία καλλυντικών, Mon Reve, η οποία φέρνει κοντά μας τη Grand Lashes Mascara.

Εντυπωσιακός όγκος, απόλυτα μαύρο χρώμα και εκθαμβωτικό μήκος με μία μόνο εφαρμογή. Μοιάζει με όνειρο; Κι όμως είναι πραγματικότητα.

Η ιδιαιτερότητα που το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι διαθέτει ακολουθεί το σχήμα των βλεφαρίδων, ανοίγοντας την αγκαλιά της για κάθε μια ξεχωριστά, καλύπτοντας με ένταση ακόμα και τις μικρότερες.

Οι κοντές τρίχες στο κέντρο, είναι εκείνες που προσθέτουν το #nofilter εφέ του πλούσιου όγκου, σε αντίθεση με τις μακριές, οι οποίες χτενίζουν και τραβούν ομοιόμορφα τις βλεφαρίδες αφήνοντας πάνω τους την ιδανική ποσότητα προϊόντος, ώστε να μη χρειαστείς τη βοήθεια καμιάς μπατονέτας…

Παράλληλα, η ενυδατική και κρεμώδης υφή με προβιταμίνη Β5 τις διατηρεί μαλακές και ανάλαφρες, ώστε να χτίσεις το δημιούργημα που θέλεις δίχως να τις φορτώνει με παραπανίσιο βάρος, αλλά αντιθέτως να τις περιποιείται με στυλ και ομορφιά. Όσο για την καμπύλη, το γατίσιο βλέμμα πλέον θα χρειάζεται ένα μόνο tool και θα διαρκεί τη φρεσκάδα του για ώρες!

Και όλα αυτά με 6,5€. Καλά διάβασες.

Η ολοκαίνουργια mascara της Mon Reve κοστίζει μόλις 6,5€ και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι

Το βλέμμα σου θα μαγνητίζει σε κάθε σου πέρασμα. Είσαι έτοιμη να πάρεις στα χέρια σου αυτό που πάντα έψαχνες;

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mon Rêve Cosmetics (@monreve_cosmetics)