Καλοκαίρι ’21: Η Victoria’s Secret μόλις αποκάλυψε την απόλυτη απόχρωση εσωρούχων

Αυτό ίσως δεν το περιμέναμε.
Καλοκαίρι '21: Η Victoria's Secret μόλις αποκάλυψε την απόλυτη απόχρωση εσωρούχων

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η Victoria’s Secret ξέρει καλά να κρατάε μυστικά απόκρυφα σημεία, τα οποία καλύπτονται από περίτεχνες δημιουργίες, λεπτεπίλεπτες ραφές, πολυτελείς υφές και άκρως αισθησιακά κομμάτια.

Πρόκειται για τα εσώρουχα που όλες οι γυναίκες (και όχι μόνο) λατρεύουν αφού σέβονται την ανθρώπινη διαφορετικότητα αναδεικνύοντας την πιο θηλυκή μας πλευρά.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της γνωστής εταιρίας γυναικείων εσωρούχων πέρα από την εντυπωσιακή τους εικόνα, είναι η άνεση που εκείνα προσφέρουν, με αποτέλεσμα να είσαι πάντα ερωτεύσιμη σε κάθε στιγμή της ημέρας από τον ίδιο τον εαυτό σου αλλά και από τον δέκτη.

Αυτή τη φορά, το σεντούκι με τα μυστικά έβγαλε προς τα έξω την απόχρωση που θα κυριαρχήσει στο φετινό καλοκαίρι και θα λέγαμε πως η κομψότητα κέρδισε ξανά θριαμβευτικά.

Περιμένεις κάποιο φλούο χρώμα, ένταση και παιχνιδιάρικα prints;

Κι όμως, κάνεις λάθος.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στα social media, η εταιρεία έβαλε… φωτιά στο Instagram παρουσιάζοντας ως must της καλοκαιρινής σεζόν το λαμπερό, σατέν ανοιχτό μπλε.

Αν αρχικά διστάσεις, πρόσεξε την classy πλευρά της γυναίκας να εκθειάζεται, την ευκολοφόρετη επιλογή που θα ταιριάξει με οποιοδήποτε αξεσουάρ κι αν διαλέξεις να το συνδυάσεις, αλλά και την ασφάλεια που σου δίνει σε περίπτωση που δεν προλάβεις να μαυρίσεις άμεσα.

Shhhh it’s a Secret!