Το «δυνατό» σημείο της εμφάνισης κάθε άνδρα ανάλογα με το ζώδιό του

Ο Κριός φημίζεται για το διαπεραστικό του βλέμμα λόγου χάρη. Ποια μπορεί να το αμφισβητήσει;
Το «δυνατό» σημείο της εμφάνισης κάθε άνδρα ανάλογα με το ζώδιό του
Unsplash

Καθένα από τα 12 ζώδια έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Ένα ωραίο σημείο του προσώπου ή του κορμιού του που πάντα θα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Και αν παρατηρήσεις, σίγουρα θα βρεις ομοιότητες μεταξύ των εκπροσώπων του ίδιου ζωδίου, κάτι που σύμφωνα με την αστρολογία δεν είναι καθόλου -μα καθόλου- τυχαίο.

Ιδού το πιο ωραίο χαρακτηριστικό των ανδρών ανάλογα με το ζώδιο τους λοιπόν, για να κάνεις το τεστ και… να παραδεχτείς πως πράγματα έτσι έχουν τα πράγματα.

 

Κριός

Το χαρακτηριστικότερο σημείο του Κριού είναι τα μάτια του. Το όμορφο και διαπεραστικό βλέμμα που έχουν τα Κριάρια έχει καταφέρει να τα εντάξει στη λίστα με τους μάστερ του φλερτ – και πώς θα μπορούσαν να μην είναι;

Ταύρος

Έναν Ταύρο θα τον καταλάβεις από μακριά από το υπέροχο στυλ του, τα ιδιαίτερα ρούχα του και την αισθητική που αποπνέει. Πάντα θα μοιάζει ακριβά ντυμένος, ακόμα κι αν δεν είναι.

Δίδυμοι

Το ανάστημα και τα γυμνασμένα πόδια είναι σίγουρα κάποια από τα προσόντα του Διδύμου που δεν περνούν «στα ψιλά».

Καρκίνος

Δεν είναι το πρώτο μπόι, αλλά έχει τις πιο μεγάλες πλάτες και αυτό πάντα θα του δίνει έξτρα πόντους.

Λέων

Αν κάτι χαρακτηρίζει το λιοντάρι είναι σίγουρα τα μεγάλα μάτια και τα σαρκώδη χείλη του. Το δεύτερο στοιχείο ακόμα περισσότερο. Αν έχεις ερωτευτεί Λέοντα ξέρεις ακριβώς τι εννοούμε…

Παρθένος

Ο άνδρας Παρθένος θα είναι πάντα ο πιο μυώδης του γυμναστηρίου, έτσι θα τον ξεχωρίσεις. Και ο πιο σιχασιάρης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

Ζυγός

Το μεγάλο και όμορφο χαμόγελο του Ζυγού είναι σίγουρο το ωραιότερο και πιο ερωτεύσιμο χαρακτηριστικό του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα ξεχωρίζει πάντα για τις έντονες γωνίες του προσώπου του, την έντονη μύτη του και το όμορφο αρρενωπό του πρόσωπο.

Τοξότης

Αν ένα πράγμα πρέπει να αναγνωρίσεις στον Τοξότη, αυτό είναι το ότι η ιδιαίτερη φωνή του δεν βγαίνει ποτέ απ’ το μυαλό σου. Ακόμα και χρόνια μετά τον χωρισμό.

Το «δυνατό» σημείο της εμφάνισης κάθε άνδρα ανάλογα με το ζώδιό του

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει συνήθως λαμπερά και πλούσια μαλλιά, το έχεις παρατηρήσει;

Υδροχόος

Τα μεγάλα, εκφραστικά μάτια του Υδροχόου είναι το σημείο εκείνο που κλέβει τις εντυπώσεις ήδη από το πρώτο δευτερόλεπτο που το βλέμμα σου θα διασταυρωθεί με το δικό του.

Ιχθείς

Τα ψαράκια έχουν πάντα baby face το οποίο προσδίδει μια ζεστασιά στη φυσιογνωμία του, αυτό αυτές που σε κάνουν να νιώθεις οικεία από την πρώτη στιγμή.