Οι experts απαντούν: Πώς θα μακρύνουν πιο γρήγορα τα νύχια σου

Τα βήματα προς την επιτυχία.
Οι experts απαντούν:  Πώς θα μακρύνουν πιο γρήγορα τα νύχια σου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η εμφάνιση μιας γυναίκας αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ψυχολογία της, με την περιποίηση να στέκεται ως κερασάκι στη νόστιμη τούρτα του καλλωπισμού.

Κάπως έτσι, το ωραίο φύλο αναζητά συνεχώς τρόπους για να αντιμετωπίσει δυσκολίες που τυχόν αντιμετωπίζει στο όμορφο αυτό ταξίδι ομορφιάς.

Πόσες φορές έχεις βγει από το αγαπημένο σου nail bar νιώθοντας ότι το μανικιούρ σου ξεπερνάει κάθε φαντασία αλλά λίγα μόλις λεπτά, ή μια μέρα μετά ένα από τα νύχια σπάει με αποτέλεσμα να τραβάει μαζί του στον πάτο όλα τα υπόλοιπα;

Κι όμως, η αλήθεια είναι πως εάν υποφέρεις από το φαινόμενο των αδύναμων νυχιών, η αποκατάσταση απαιτεί συστηματική φροντίδα και επιμονή.

Δες το ποτήρι μισογεμάτο και στάσου στα tips που θα χαρίσουν στα νύχια σου τη δύναμη και την αντοχή που χρειάζονται.

Ρωτήσαμε 5 nail experts και καταλήξαμε σε 3 χρυσές συμβουλές.

1. Στη βιταμίνη Ε λέμε ΝΑΙ

Και πώς, άλλωστε, να μην πούμε; Η λάμψη και η αίσθηση υγείας ακτινοβολεί στα σθεναρά στρώματα του νυχιού. Τα νύχια αμέσως παίρνουν το boost που χρειάζονται αφού έχουν γεμίσει τις αποθήκες τους με το θρεπτικό έλαιο, το οποίο θα τα βοηθήσει να διατηρήσουν το μήκος τους και, μάλιστα, να το αυξήσουν σε γρηγορότερο χρόνο.

Οι experts απαντούν:  Πώς θα μακρύνουν πιο γρήγορα τα νύχια σου

Οι εύχρηστες αμπούλες που υπάρχουν στην αγορά είναι έτοιμες για να σπάσουν πάνω ακριβώς στην πλάκα του νυχιού και να μεταμορφωθούν στο πολυπόθητο, μαγικό ελιξίριο.

2. Σωστό σχήμα

Περίμενες ποτέ πως το σχήμα που δίνεις στα νύχια σου μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο για τη μακροζωία τους; Κι όμως, το τετράγωνο, όσο στρογγυλεμένες γωνίες κι αν έχει είναι πιο φιλικό προς τις φθορές, με το ξεφλούδισμα στις άκρες να πιάνεται εύκολα σε υφάσματα, μαλλιά και κάθε λογής επιφάνεια.

Ποιο είναι, όμως, το ιδανικό; Τα στρογγυλά ή αμυγδαλωτά νύχια, ακόμα και το μυτερό στιλέτο είναι ικανά να κερδίσουν αυτήν τη μάχη και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Δεν τα βάζει κανείς μαζί τους.

3. Μην ξεχνάς το μέτρο

Εργαλεία που μπορούν να αδυνατίσουν τα νύχια σου θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πιο αραιά και κυρίως να εκτίθενται σε αυτά για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, το buffer αν και λειαίνει την επιφάνεια, ανοίγει τους πόρους και προετοιμάζει την πλάκα να δεχθεί το βερνίκι πιο ομαλά, μπορεί την ίδια στιγμή να αποδειχθεί βλαβερό εάν επιμείνεις στη χρήση του, κάνοντας την επιφάνεια πιο λεπτή.

Αντίστοιχα, η ενυδατική κρέμα θα τα μαλακώσει πολύ, με το ράγισμα να αποτελεί αναγκαίο κακό αμέσως μετά την οποιαδήποτε σύγκρουση.