Πέντε συνήθειες που πρέπει να αποχωριστείς την πρώτη φορά που θα κοιμηθείς μαζί του

Απαγορεύεται κάθε δεύτερη σκέψη για αυτές.
Πέντε συνήθειες που πρέπει να αποχωριστείς την πρώτη φορά που θα κοιμηθείς μαζί του

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Επιτέλους θα περάσεις το πρώτο βράδυ σου στην αγκαλιά του και θα μοιραστείτε για όλες αυτές τις ώρες το κρεβάτι. Αρχικά, ο ενθουσιασμός σε εξιτάρει, την ίδια στιγμή που τα ερωτηματικά αρχίζουν  να αναφύονται μέσα στο μυαλό σου.

Είναι αρκετά αυτά που σε ταλανίζουν σχετικά με την εμφάνιση αλλά και την άνεση.

Ωστόσο, αν και δεν υπάρχει οδηγός επιτυχίας, καθώς ούσα ο εαυτός σου θα κάνεις την απέναντι πλευρά να σε ερωτευτεί αυθεντικά, υπάρχουν ορισμένα σημεία που θα πρέπει να προσέξεις και σε αυτήν την περίπτωση.

«Αυτά καλό είναι να μη γίνονται».

Όχι στις κάλτσες που καλύπτουν τη φόρμα

Ή αλλιώς αυτές που «σφραγίζουν» κάθε γυμvό σημείο της επιδερμίδας του αστραγάλου σου. Μεταξύ μας, πρόκειται καθαρά για μια συνήθεια, διότι έχοντας ένα ακόμη άτομο στο κρεβάτι και μάλιστα το συγκεκριμένο, όσο κρύο κι αν κάνει, εσύ αντί να παγώνεις, θα λιώνεις…

Ξέχνα τη συνήθεια της γιαγιάς! Μπορείς!

Πέντε συνήθειες που πρέπει να αποχωριστείς την πρώτη φορά που θα κοιμηθείς μαζί του

Όχι στις πυτζάμες  με κινούμενα σχέδια

Όσο χαριτωμένες κι αν τις βρίσκεις, κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι δεν τις αντιμετωπίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ίσως, σε επόμενη φάση της σχέσης, όταν η οικειότητα θα έχει επέλθει κι εκείνος θα έχει γνωρίσει και τη γλυκιά, κοριτσίστικη πλευρά σου να τις εκτιμήσει περισσότερο.

Διατήρησε μια κομψή και κυρίως κολακευτική εμφάνιση όταν τα αίματα θα είναι αναμμένα και όχι μόνο.

Όχι στην κρέμα σώματος με έντονο άρωμα

Μεγάλη προσοχή στην υπερβολή. Αντί για αισθησιακό και χαλαρωτικό μπορεί να καταλήξει σε ζαλάδα και πονοκέφαλο. Προτίμησε νότες καθαριότητας με διακριτικό τελείωμα που θα τον κάνει να μην ξεκολλάει από πάνω σου και όχι το αντίθετο.

Όχι στο κολλημένο βλέμμα πάνω του όσο κοιμάται

Είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του; Συγχαρητήρια! Προσπάθησε να διατηρήσεις το μέτρο και κλείσε τα μάτια σου όταν πείτε καληνύχτα.

Το να κάθεσαι να τον χαζεύεις όσο κοιμάται ΔΕΝ είναι ρομαντικό και κυρίως δε θα τον κάνει να νιώσει άνετα αν το αντιληφθεί, μάλλον θα συμβεί το αντίθετο.

Όχι στη συνεχόμενη αγκαλιά

Εντάξει, ας παραδεχτούμε όλες ότι όσο κι αν δε θέλουμε αυτό το βράδυ να τελειώσει, με το να τον αγκαλιάζουμε συνεχώς κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να κοιμηθεί.

Γιατί, λοιπόν, να μην κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και να πάρει ο καθένας το χώρο που χρειάζεται για να μπορέσει να κάνει έναν ποιοτικό ύπνο που θα ολοκληρώσει τη ξεχωριστή αυτή εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο;