Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Κάθε βράδυ υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι την επόμενη μέρα θα ξυπνήσεις νωρίς και θα του φτιάξεις το πρωινό που του αξίζει, αλλά ο περιορισμένος χρόνος σε κινάει συστηματικά;

Ο αντίκτυπος καθρεφτίζεται αμέσως στην ατονία, την έλλειψη ενέργειας αλλά και τη διάθεση, η οποία υστερεί ως προς την κινητοποίηση.

Υπάρχει η λύση ακόμα και για εσένα που δεν θέλεις να στερηθείς ύπνο, ιδίως αυτόν τον γλυκό, πρωινό, κατά τον οποίο αρνείσαι να αποχωριστείς το πουπουλένιο πάπλωμά σου. Επικεντρώσου σε μια συνταγή που μπορείς να πάρεις ακόμα και μαζί σου ή να την απολαύσεις στο δρόμο προς τη δουλειά, καθώς, μάλιστα, αποτελεί έξυπνη ιδέα και για το γραφείο.

Ο λόγος για το smoothie που θα γίνει η νέα σου συνήθεια, η οποία εάν ξεκινήσει δεν θα σταματήσει ποτέ ξανά.

Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι τα παρακάτω φρούτα, λαχανικά αλλά και την ανυπομονησία για το δυνατό boost που θα σε «λούσει» με φως και νοστιμιά.

Υλικά

  • 1 καρότο
  • 1 λεμόνι
  • τζίντζερ
  • χυμό από 2 πορτοκάλια
  • 1 μήλο
  • 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά

Το πρωινό smoothie που υπόσχεται να σε ξυπνήσει ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες του μήνα

Εκτέλεση

Όπως σε κάθε smoothie, έτσι κι εδώ η διαδικασία είναι απλή. Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε τα φρούτα και τα λαχανικά μας, τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια και τα αδειάζουμε στον κάδο του μπλέντερ.

Εκείνο που, ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις σε αυτήν τη συνταγή είναι η συνήθεια να έχεις παγωμένα τα φρούτα.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να νιώσεις τη δροσιά που αναζητάς είναι να τα έχεις αφήσει λίγο πιο πριν στη συντήρηση και το vitamin splash είναι έτοιμο!