To ιδανικό χρώμα για το πρώτο καλοκαιρινό πεντικιούρ της χρονιάς

Είσαι έτοιμη να υποδεχθείς τα πέδιλα;
To ιδανικό χρώμα για το πρώτο καλοκαιρινό πεντικιούρ της χρονιάς

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η εστίαση άνοιξε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι βόλτες αρχίζουν να αυξάνονται σημαντικά.

Η εποχή κατά την οποία όλες οι γυναίκες που λατρεύουν τα ανοιχτά παπούτσια έφτασε, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη ενός φρέσκου και περιποιημένου πεντικιούρ.

Πρόκειται για την πρώτη απόχρωση που θα φορέσουμε στα άκρα μας στην παρθενική, για τη σεζόν, εμφάνισή τους. Σίγουρα, αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία η φορά που περνάς το κατώφλι του αγαπημένου σου nail bar και δεν ξέρεις ποιο βερνίκι να απολαύσεις.

Οι ενδοιασμοί πολλοί, κυρίως λόγω του λευκού, ακόμα τόνου της επιδερμίδας αλλά και της γκαρνταρόμπας που ακόμα δεν έχει απελευθερώσει τον καλοκαιρινό κι ανέμελο χαρακτήρα της, ώστε να τολμήσεις εκκεντρικές επιλογές.

Υπάρχει άραγε η safe λύση που θα σβήσει όλα τα ερωτηματικά μονομιάς; Εκείνη που θα σε κολακεύει τόσο στα φλατ πρωινά look, όσο και στο ψηλοτάκουνο απογευματινό κοκτέιλ;

Φυσικά και δε θα μπορούσε να είναι άλλο πέρα από το κόκκινο. Διαχρονικό, κομψό και άκρως αισθησιακό θα τονίσει τη θηλυκή πλευρά σου, χαρίζοντας χάρη στο σχήμα (κατά προτίμηση κοντό – τετράγωνο), στυλ και άνεση που δε σε περιορίζει.

Προσπάθησε να μείνεις σε ένα ουδέτερο και εξισορροπημένο, αλλά παθιασμένο κόκκινο, αποφεύγοντας τα έντονα ψυχρά ή υπερβολικά ζεστά στοιχεία και…

Let The Summer Begin!