Βαριέσαι εύκολα τις σχέσεις; Τρία ζώδια που θα σε κάνουν… κορίτσι για σπίτι

Η αστρολογία έχει κάτι να σου πει.
Βαριέσαι εύκολα τις σχέσεις; Τρία ζώδια που θα σε κάνουν... κορίτσι για σπίτι

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Συμβαίνει πολύ συχνά να νιώθεις την ανάγκη για νέες εμπειρίες, καινούργια πρόσωπα και διαφορετικές καταστάσεις, όταν η σχέση σου ακροβατεί πάνω σε ένα φλατ σκοινί.

Η συνήθεια μετατρέπεται σε ρουτίνα και πράγματα που κάποτε θεωρούσες έστω χαριτωμένα, στο τέλος σε κάνουν να αδιαφορείς παντελώς.

Ωστόσο, να μη ξεχνάμε πως συνήθως οι άνθρωποι που βαριούνται πιο εύκολα μέσα σε μια σχέση είναι εκείνοι που αποφεύγουν να δεθούν συναισθηματικά και με την πρόφαση ότι επιθυμούν μια δραστήρια ζωή τραβούν πλώρη για καινούργιους προορισμούς.

Αν, λοιπόν, ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία όσων ο ενθουσιασμός είναι βραχυχρόνιος η παρακάτω λίστα θα σου προτείνει με ποιο ζώδιο πρέπει να βγεις.

Δες τα δεδομένα να αλλάζουν γνωρίζοντας καλύτερα ένα από αυτά τα τρία ζώδια:

Τοξότης

Το τρελό, ανεξάρτητο και ελεύθερο ζώδιο αναζητά συνεχώς νέους τόπους για να εξερευνήσει. Η αισιοδοξία του και το γέλιο που δε σταματάει ποτέ θα σε κάνουν να ευχαριστηθείς κάθε ταξίδι μαζί του γεμίζοντας σε με τη θορυβώδη ενέργειά του.

Τα αστραφτερά μάτια ενός μικρού παιδιού αλλά και η αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο πλάι της ψυχής της παρέας δε θα σε κάνουν ούτε για μια στιγμή να χάσεις το ενδιαφέρον σου.

Βαριέσαι εύκολα τις σχέσεις; Τρία ζώδια που θα σε κάνουν... κορίτσι για σπίτι

Δίδυμος

Λατρεύει το μυστήριο και τις εκπλήξεις. Για εκείνον η κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και θα πρέπει να της φερόμαστε ως τέτοια. Δε φοβάται να τσαλακωθεί, ενώ η σπιρτάδα του είναι απολαυστική σε κάθε έκφανσή της.

Στη συγκεκριμένη περίσταση εκείνο που μετράει είναι η διαδρομή και όχι ο ίδιος ο προορισμός.

Κριός

Οι ηγετικές τάσεις, η δίψα για ζωή και η μεγάλη αδυναμία στις εξορμήσεις θα σε βουτήξουν στην περιπέτεια. Είναι αυθόρμητοι, δυναμικοί αλλά και ευαίσθητοι την ίδια στιγμή, ενώ οτιδήποτε κι αν επιλέξουν να κάνουν θα διακατέχεται από πάθος.

Όσο για τη γενναιοδωρία τους, είναι εκείνη που θα σε κάνει να νιώσεις πως για εκείνους έχει μεγάλη σημασία να περνάς κι εσύ καλά.