Πες μας τι ζώδιο είναι ο σύντροφός σου, να σου πούμε πόσο καλά θα περάσεις το Πάσχα μαζί του

Δεν θα κάνουν όλα τα ζώδια «Ανάσταση».
Poplin shirt | Τρεις εμφανίσεις που αποδεικνύουν ότι αποτελεί το must-have του καλοκαιριού

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και μπορεί και φέτος να είναι κάπως διαφορετικό από τις υπόλοιπες χρονιές, αλλά κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά.

Φαγητό, οικογενειακά τραπέζια, δώρα και Ανάσταση. Έστω και με μπόλικους περιορισμούς.

Αναρωτιέσαι πώς θα περάσεις το Πάσχα σου, παρέα με τον σύντροφό σου; Σου έχουμε την απάντηση, αρκεί να μας πεις τι ζώδιο είναι!

Ποιος θα σου πάρεις το πιο ωραίο δώρο; Ποιος θα σου ζητάει να πάτε σε κάθε λειτουργία και ποιος θα γκρινιάζει αδιάκοπα;

Ιδού όλα όσα θα ζήσεις…

Κριός

«Τέλεια, φέτος η Ανάσταση θα γίνει νωρίς οπότε θα φάμε νωρίς… Άντε αργούμε;».

Ο Κριός τα θέλει όλα και τα θέλει γρήγορα. Δεν θα χαρεί τίποτα, θέλει απλά να κάτσει να φάει λες και ήταν νηστικός μια εβδομάδα.

Ταύρος

Αγάπη. Αγάπη. Αγάπη και Πίστη. Όλα αυτά που πρεσβεύει το Άγιο Πάσχα, ο Ταύρος θέλει να τα βιώσει στο πετσί του. Θα πάτε στην Εκκλησία, θα φάτε με την οικογένειά του, θα σβήσετε λαμπάδες διπλές και θα περάσετε τέλεια.

Δίδυμος

«Εγώ θα φέρω το κέφι και τη χαρά και εσείς βάλτε όλα τα υπόλοιπα». Αυτός είναι ο Δίδυμος, θα περιμένει τα πάντα από τους άλλους και αυτός θα απολαύσει όλα τα καλούδια. Αιώνιος «παρτάκιας», αλλά η ψυχή της παρέας. Χαλάλι του.

Πες μας τι ζώδιο είναι ο σύντροφός σου, να σου πούμε πόσο καλά θα περάσεις το Πάσχα μαζί του

Καρκίνος

Σε αντίθεση με τον Δίδυμο, το Καρκινάκι Θα είναι εκείνο που θα διοργανώσει τα πάντα, ο οικοδεσπότης και θα έχει μεγάλη χαρά με αυτό. Το Πάσχα με τον Καρκίνο θα σου θυμίσει τα παιδικά σου χρόνια. Ετοιμάσου να το ζήσεις.

Λέων

Ο Λέων λάμπει το Πάσχα καθώς έχει γεννηθεί για τις εορταστικές μέρες. Θα γλεντήσει, θα φορέσει τα καινούργια του ρούχα και θα κοιτάξει να είναι ο πιο ωραίος της ενορίας. Δεν ξαφνιαζόμαστε καθόλου.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα φτιάξει χειροποίητες λαμπάδες, θα υποδείξει στους υπόλοιπους πώς να ψήσουν τα κρεατικά, θα αγοράσει δώρα για όλους και θα οργανώσει τα πάντα. Ετοιμάσου για δουλειές και πρωινά ξυπνήματα.

Ζυγός

Θα φέρει εμπόδια στα πάντα από την ανασφάλειά του και θα σε καθυστερήσει επειδή δεν θα μπορεί να αποφασίσει τι θέλει να φορέσει, τι λαμπάδα θέλει να κρατήσει και γενικά, εμπόδιο για τα πάντα. Κουράγιο.

Σκορπιός

«Τώρα χρειάζεται να πάμε εκεί; Δεν μπορούμε να αράξουμε λίγο οι δυο μας;». Κάπως έτσι μοιάζει το Πάσχα με έναν Σκορπιό, μιας και προτιμά το ξεμονάχιασμα από την κοινωνικότητα. Φυσικά, όταν θα βρει την παρέα του θα είναι ευτυχισμένος, αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα σου έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη.

Πες μας τι ζώδιο είναι ο σύντροφός σου, να σου πούμε πόσο καλά θα περάσεις το Πάσχα μαζί του

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι κατά βάση το πιο πιστό στη θρησκεία ζώδιο και για αυτό το λόγο θα το βιώσει όλο βαθιά. Αυστηρή νηστεία, περισυλλογή και φυσικά… ξέχνα τις «τρέλες» τη Μεγάλη Εβδομάδα. Όλα εν καιρώ, την Κυριακή του Πάσχα θα περάσεις καλά.

Αιγόκερως

Ο δαιμόνιος Αιγόκερως θα κοιτάει για μέρες τις τιμές του αρνιού  και θα ψάχνει τις προσφορές για τα πιο οικονομικά τρόφιμα, χωρίς να παραλείψει να αναφέρει πως πέρσι τα έβρισκε όλα φθηνότερα. Όχι, με αυτό το ζώδιο δεν θα περάσεις το πιο συναρπαστικό Πάσχα.

Υδροχόος

Θα σε πάρει ανήμερα του Πάσχα να κάνετε πικ νικ στην εξοχή, ακόμα και αν σας περιμένει ένα στρωμένο τραπέζι. Ο Υδροχόος δεν θέλει να μπει σε καλούπια, αλλά να κάνει του κεφαλιού του και να περάσει καλά ή και συναρπαστικά με τον άνθρωπο του.

Τυχερή ακούγεσαι…

Ιχθείς

Τα ψαράκια γίνονται τρυφερά και περιποιητικά τις γιορτές και εκφράζουν την αγάπη τους με χίλιους δύο τρόπους. Ναι, με εναν Ιχθύ θα αισθανθείς πριγκίπισσα, άσε που θα σου έχει αγοράσει και την πιο όμορφη λαμπάδα.