H δαντελένια λεπτομέρεια που θα απογειώσει τα oversized tops κοστίζει κάτω από 15€

Από αυτά τα πολυχρηστικά κομμάτια που λατρεύουμε.
Έχουμε νικητή: Το λιλά είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η ντουλάπα μιας γυναίκας θα πρέπει να περιλαμβάνει ορισμένα ρούχα που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, να προσαρμόσουν το στυλ ανάλογα με τις περιστάσεις και να γεννούν λύσεις ως προς τις ανάγκες.

Η νέα τάση λατρεύει τα oversized tops.

Πρόκειται για πουκάμισα, ζακέτες, μάλλινα, πλεκτά αλλά και οτιδήποτε επιλέξεις για το πάνω μέρος, το οποίο θα αφήσει κατά πολύ ακάλυπτο το ντεκολτέ σου. Για τοn λόγο αυτόν υπάρχουν τα δαντελένια crop tops, τα οποία με την πρώτη ματιά θα σου θυμίσουν εσώρουχο, αλλά με μια δεύτερη θα γεμίσουν την άδεια εικόνα.

Αισθησιακά, λεπτεπίλεπτα και στυλάτα υπάρχουν σε ποικιλία από χρώματα, με το μαύρο και το μπεζ να δεσπόζουν διαχρονικά ως basics. Ιδανική παρέα για αυτά, τα χρυσά αξεσουάρ αλλά και κάποια ζώνη που θα προσδίδει σχήμα, αγκαλιάζοντας το σώμα πάνω από τον επιπρόσθετο όγκο.

Επίσης, η εκδοχή τους ακόμα και σε κορμάκι είναι ιδιαίτερα άνετη με εφαρμογή που θα ξεχνάς πως το φοράς, οπότε μην τη φοβηθείς.

Αν, πάλι, η ημέρα ή η βραδιά εξελιχθεί σε άκρως προσωπική στιγμή, μείνε μόνο αυτό και άφησε τη δαντέλα να μιλήσει από μόνη της. Οι διαφάνειές της θα έχουν σίγουρα πάρα πολλά να πουν.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, για έναν καφέ, μια βόλτα, λίγα ψώνια;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lorna luxe (@lornaluxe)