Είναι το feather dress η νέα τάση των ειδικών περιστάσεων;

Εμείς θα λέγαμε πως ναι.
Είναι το feather dress η νέα τάση των ειδικών περιστάσεων;

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η εποχή που τα πούπουλα αποτελούσαν περιπαικτικό στοιχείο και υπερβολή έχει ξεπεραστεί και μάλιστα… αντιστραφεί για τα καλά.

Άλλωστε, η μόδα μοιάζει με τη γυναίκα και σαν σωστό θηλυκό σήμερα μπορεί να σε απογειώσει στον έβδομο ουρανό και την επόμενη ημέρα να αποφασίσει να σε προσγειώσει απότομα.

Τα feather dresses επέστρεψαν δυναμικά στην πολυτελή σκηνή, εκεί όπου αναζητάς το τέλειο φόρεμα που θα σε συνοδεύσει στις ιδιαίτερες περιστάσεις όπως ο γάμος, η βάφτιση ή μια λαμπερή δεξίωση, είτε είσαι απλά καλεσμένη, είτε οικοδέσποινα.

Η λεπτεπίλεπτη ραφή, η προσοχή στα υφάσματα, τα κολακευτικά σχέδια που αγκαλιάζουν το σώμα τώρα μπορούν να φορεθούν με την ίδια ευκολία από τα αδύνατα και μικροκαμωμένα κορμιά, τα οποία θα αποκτήσουν τον όγκο που χρειάζονται αλλά και από τις γυναίκες που θέλουν να προβάλουν τις καμπύλες με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Σε ανοιχτόχρωμες, κυρίως, αποχρώσεις αλλά και αγκαζέ με πέτρες και παγιέτες θα αποτελέσουν μια εμφάνιση που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων.

Ας ξεφυλλίσουμε το πουπουλένιο μας ημερολόγιο…

New era bridal

Γιατί όχι και σε νυφικό; Ιδανική επιλογή για το pre-wedding party αλλά και για την ίδια τη μεγάλη μέρα. Ένα ξεχωριστό κομμάτι που ταιριάζει άψογα με luxury αξεσουάρ, ενώ τα μαλλιά θα χαϊδεύουν απαλά τους ώμους.

Sexy lady

Ποιος να ξεκολλήσει το βλέμμα του στην άφιξη μιας τέτοιας παρουσίας;

Το ανάγλυφο γυναικείο σώμα εκθειάζει τον αισθησιασμό, γεμίζοντας τη στάθμη της αυτοπεποίθησης στο τέρμα. Τα μαζεμένα μαλλιά θα χαρίσουν ένα ακόμη pampering στο ήδη εκθαμβωτικό look.

I’m a Barbie girl

Η άκρως κοριτσίστικη διάθεση που της αρέσουν τα τερτίπια και η τσαχπινιά αποκτάει εικόνα μέσα από τα παιχνιδιάρικα πούπουλα που αποκτούν ξαφνικά κίνηση. Η αντίθεση με το στενό μπούστο μετριάζει τον όγκο και τον περιορίζει στο σημείο που θέλουμε να τονίσει. Κουκλίστικο και αξιολάτρευτο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evagelia Kountouri Couture (@evageliakountouri)

Tη λατρεύουμε αυτήν την τάση!