Φυσικότητα και κάλυψη γίνεται; Τρία αγαπημένα foundation απαντούν «ναι»

Τώρα έχεις επιτέλους αυτό που πάντα χρειαζόσουν.
Φυσικότητα και κάλυψη γίνεται; Τρία αγαπημένα foundation απαντούν «ναι»

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η επιλογή του σωστού foundation σίγουρα αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία, η οποία διέπεται από ορισμένες ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου.

Εκείνες, με τη σειρά τους θα σε οδηγήσουν στην ιδανική, για σένα, λύση.

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που φάσκεις και αντιφάσκεις ή αλλιώς, όταν ψάχνεις ένα make up που να σου χαρίζει το πορσελάνινο αποτέλεσμα αλλά, παράλληλα να μην φαίνεται σαν στόκος;

Δύσκολο; Ναι. Όχι, όμως ακατόρθωτο.

Γνωστές εταιρίες καλλυντικών έλαβαν υπόψη το ονειρεμένο αυτό προϊόν που θα γίνει ο καλύτερος φίλος της γυναίκας και του έδωσε σάρκα και οστά. Σήμερα, μπορείς να καλύψεις κάθε μικρή ή μεγάλη ατέλεια, σημάδια, ουλές, κοκκινίλες, μέχρι και γραμμές σε ένα φινίρισμα υγείας, άνεσης και διάφανης ομορφιάς.

Τα παρακάτω foundation είναι εκεί έξω και σε περιμένουν…

 Dior – Forever

Ένα make up tool που σίγουρα θα θέλεις να κρατήσει «για πάντα». Πρόκειται για μια υφή προσαρμόσιμη, ανάλογα με την ποσότητα που θα επιλέξεις να φορέσεις, εύκολη στην εφαρμογή με ικανοποιητική κάλυψη και διάρκεια που τα βάζει με το χρόνο και νικάει θριαμβευτικά.

Η μεγάλη χρωματική ποικιλία θα σε κερδίσει μονομιάς, αφού επιτέλους θα ανταποκριθεί στο φυσικό σου τόνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Makeup (@diormakeup)

Armani – Power Fabric

Η μάρκα που μας εισάγει στον φαντασμαγορικό και λαμπερό χώρο της πασαρέλας του μακιγιάζ σε προσκαλεί στο δοκιμαστήριό της, εκεί όπου η δύναμη του υφάσματος και συγκεκριμένα του βελούδου θα πέσει σαν αέρινο πέπλο πάνω στην επιδερμίδα σου.

Θα σταθεί σύμμαχος για τα σημεία που θέλεις να ξεχάσεις πως υπάρχουν κι εκείνο με τη σειρά του θα σε κάνει να ξεχάσεις πως το φοράς.

Lancôme – Teint Idole Ultra Wear

Το ματ αποτέλεσμα δεν ήταν ποτέ τόσο άνετο! Απόλυτα σταθερό τελείωμα που δίνει την αίσθηση ότι μόλις το έχεις φρεσκάρει, με την πλέον υψηλή κάλυψη να κρατάει καλά κρυμμένα τα μυστικά σου. Τι καλύτερο από την πιστή αδερφή ψυχή σου; Σε υγρή μορφή ή σε στικ υπόσχεται να σε συστήσει μια νέα εμπειρία ultra έμπιστη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial)

Ξεκίνα τις δοκιμές…