Τα dont’s που πρέπει να αποφύγεις στo ξεκίνημα της σχέσης

Ή αλλιώς αυτά που απαγορεύονται αυστηρά.
Η κίνηση των 4 δευτερολέπτων που σου εξασφαλίζει εύκολο, άνετο και ξεκούραστο ύπνο

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Έντονος ενθουσιασμός, πεταλούδες που φτερουγίζουν μέσα σου και η γενικότερη πεποίθηση ότι η ζωή τελικά είναι πολύ ωραία αποτελούν ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά που ο έρωτας προσδίδει στη ζωή μας.

Όταν μάλιστα εκείνος είναι φρέσκος κάθε συναίσθημα ισοδυναμεί με έναν κρότο που αναστατώνει κάθε σου αίσθηση.

Ακριβώς, όμως, λόγω αυτής της έντασης είμαστε περισσότερο επιρρεπείς στο να υπερβάλλουμε προχωρώντας σε ορισμένες πράξεις – παγίδες, οι οποίες τελικά μπορεί να έχουν τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα με αποτέλεσμα η φωτιά αντί να ανάψει για τα καλά, να αρχίσει σιγά σιγά να σβήνει.

Τι πρέπει να αποφύγεις λοιπόν;

Γίνε ξεκάθαρη

Από την πρώτη, κιόλας, στιγμή καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σχετικά με το τι ακριβώς αποζητάς από την οποιαδήποτε μορφή σχέσης κι αν αναπτύξετε. Μην καλλιεργήσεις ψευδαισθήσεις και κυρίως μην παίξεις με τα συναισθήματα της άλλη πλευράς.

Shhhhh… It’s a secret

Όταν ακόμα βρίσκεσαι στα πρώτα βήματα της νέας σου σχέσης, θα πρέπει να προστατέψεις την προσωπική σου ζωή. Κι αυτό διότι βρίσκεσαι στη διαδικασία γνωριμίας, στην οποία πολύ εύκολα μπορείς να επηρεαστείς από τη γνώμη της οικογένειας και των φίλων. Με άλλα λόγια, το ναυάγιο μπορεί να προκληθεί χωρίς να υπάρχει το αναμενόμενο κύμα.

Τα dont's που πρέπει να αποφύγεις στo ξεκίνημα της σχέσης

Σπάσε τον πάγο

Η αρχή πάντα συνοδεύεται από τον ενδοιασμό και την ανησυχία μην πληγωθείς, χτίζοντας ορισμένους τοίχους πάγου. Ωστόσο, αυτή η ψυχρότητα δε σε αφήνει να αφεθείς, να ζήσεις κάθε στιγμή μαζί του και κυρίως να ξεδιπλώσεις κάθε πτυχή του εαυτού σου.

Ο φόβος μας κρατάει πάντα δέσμιους ως προς την απόλαυση κι αυτό σίγουρα δε βοηθάει οτιδήποτε καινούργιο κι αν αρχίσεις να χτίζεις, δε νομίζεις;