Violet mani ’21: Τρία σχέδια που αποθεώνουν τη νέα ανοιξιάτικη τάση

Βγάλε το κορίτσι που έχει μέσα σου προς τα έξω.
Violet mani '21: Τρία σχέδια που αποθεώνουν τη νέα ανοιξιάτικη τάση

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το χρώμα, λένε, μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη διάθεσή μας.

Μια ακτίνα του κάνει τη θέα ευχάριστη, εντυπωσιακή και εγείρει την ανάγκη για αλληλεπίδραση. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που οι επιλογές μας, σε οποιαδήποτε σφαίρα, έχουν καθοριστεί από αυτό κι όχι από την ουσία του εκάστοτε αντικειμένου.

Φέτος, λοιπόν, το manicure αποφάσισε να «φορέσει» την απόχρωση που θα χαρίσει το girly touch που αγαπάς στις εμφανίσεις σου. Το βιολετί-μωβ αποδεικνύει επάξια ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στυλ και χαρακτήρα, από την πιο ρομαντική, την less is more γυναίκα, την εκκεντρική, μέχρι και το ροκ δυναμισμό.

Σχέδια που θα λατρέψεις και δε θα χορταίνεις θα σε γεμίσουν με ενέργεια, διάθεση και ανυπομονησία για την καλοκαιρινή ελευθερία, φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Παιχνιδιάρικες πιτσιλιές

Και σε ποιον δεν προκαλούν το αβίαστο χαμόγελο αυτά τα νύχια;

Μάλιστα, οι ομοιόμορφες, αρμονικές αντιθέσεις μας δείχνουν πως τελικά η ζωή διαθέτει πολλά χρώματα και κάθε ένα από αυτά έχει και κάτι διαφορετικό να μας διδάξει. Εντυπωσίασε με μία μόνο κίνηση.

It’s οmbre again

Η μόδα που αποθεώνει τη διχρωμία σε ύψιστη κομψότητα απαλλάσσεται από το «κλασικό», λευκό πλαίσιο και προσαρμόζεται στα γούστα και τις προτιμήσεις της κάθε γυναίκας.

Όλες είναι διαφορετικές κι αυτό αξίζει να τονίζεται. Βούτα άφοβα τις άκρες σου στη βιολετί μπογιά και απόλαυσέ το.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Krishna J (@krishna__j)

Jelly marble art

Η τέχνη των όμορφων άκρων μας έχει συστήσει την είσοδο της επιφάνειας μαρμάρου και στα νύχια. Εκείνο, όμως, που δεν είχαμε δει είναι αυτό να συνδυάζεται με το jelly εφέ που θα τα κάνουν να μοιάζουν με λαχταριστά ζαχαρωτά.

Η αρχοντιά δε, θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS by MEI (@nailsbymei)

Tι διαλέγεις;