Η Jessica Alba σε ρόλο διακοσμήτριας μεταμορφώνει εσωτερικούς χώρους

Και τους κάνει αγνώριστους.
Η Jessica Alba σε ρόλο διακοσμήτριας μεταμορφώνει εσωτερικούς χώρους

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το πάθος για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων αποτελεί ένα έντονο και ξεχωριστό χαρακτηριστικό, το οποίο υπάρχει αυτόνομα και ανεξάρτητα από την εκάστοτε επαγγελματική ενασχόληση. Άλλωστε, σήμερα, περισσότερο από ποτέ τα ερεθίσματα μας δίνονται στο πιάτο μέσα από τον καταιγισμό ιδεών που τα social media προσφέρουν.

Με τον ίδιο τρόπο, η Jessica Alba, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για αυτό το χόμπι, στο οποίο δείχνει μια διαφορετική πλευρά της.

Η όμορφη ηθοποιός τελικά απλώνει το ταλέντο της και σε άλλες σκηνές της καθημερινής ζωής, με την ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία άφησε τους ακόλουθούς της με ανοιχτό το στόμα.

Τελικά, ακόμα και οι καλοδιατηρημένοι χώροι μπορούν να ανανεωθούν ανά πάσα στιγμή δίνοντας σου την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι. Πρόκειται για αυτές τις περιόδους της ζωής μας που έχουμε τόσο πολύ την ανάγκη για μια αλλαγή, διστάζοντας ως προς τη δυσκολία του εγχειρήματος.

Μικροί χώροι βγάζουν τα σκοτεινά και φοράνε τα φωτεινά τους σε μια cozy και χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα που… μυρίζει σπίτι.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σου δώσουν το σπρώξιμο που χρειάζεσαι για δεις πως τελικά τα μόνα εργαλεία που χρειάζεσαι είναι μεράκι, διάθεση και δημιουργικότητα.

Do It Like Jessica

Μήπως να παίρνουμε ιδέες;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)