Ξέμεινες από ντεμακιγιάζ; Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σου

Πρόκειται για δύο προϊόντα που δεν λείπουν ποτέ από την κουζίνα σου.
Ξέμεινες από ντεμακιγιάζ; Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σου
Unsplash

Το τέλος της ημέρας φτάνει πάντα γεμίζοντας σε με ανυπομονησία για την αγκαλιά της πυτζάμας μέσα στο αφράτο πάπλωμά σου.

Ωστόσο, ξέρεις καλά ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Η τελετουργία του ντεμακιγιάζ στέκει πάντα εκεί ως τελευταίος σταθμός πριν απολαύσεις τη νηνεμία της ξεκούρασης. Τι συμβαίνει, όμως, στο ενδεχόμενο που συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να ανανεώσεις το ντεμακιγιάζ σου;

Σε καμία περίπτωση δεν κοιμάσαι έτσι. Αν θέλεις τις επόμενες ημέρες να διατηρήσεις την κατάσταση της επιδερμίδας σου σε υγιή επίπεδο θα πρέπει να παραμείνεις τυπική με το καθημερινό σου ραντεβού ως προς τον καθαρισμό και την απομάκρυνση κάθε ίχνους μακιγιάζ ή λιπαρότητας.

Πού, όμως, θα προμηθευτείς το κατάλληλο προϊόν το βράδυ;

Η απάντηση βρίσκεται μέσα στην κουζίνα σου με τη φύση να κλείνει το μάτι όλο νάζι, θυμίζοντας πως έχει μεριμνήσει για όλες τις… δύσκολες στιγμές.

Γάλα

Ναι, καλά άκουσες, το γάλα που έχεις ήδη στο ψυγείο σου. Η απαλή υφή του δεν θα τραυματίσει τις ευαίσθητες βλεφαρίδες σου, ενώ οι λευκαντικές αλλά και ενυδατικές ιδιότητες θα καθαρίσουν σε βάθος, χαρίζοντας λείο και μεταξένιο φινίρισμα. Με λίγες σταγόνες σε ένα βαμβάκι κι ένα splash στο τέλος θα τονώσεις το δέρμα σου και θα το στείλεις με τον καλύτερο τρόπο για όνειρα γλυκά.

Ξέμεινες από ντεμακιγιάζ; Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σου

Αγγούρι

Κόψε 2 – 3 φέτες αγγουριού και κάνε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπό σου. Η πλούσια ενυδατική του πτυχή θα χαρίσει στην επιδερμίδα άνεση, αλλά και λάμψη που ακτινοβολεί. Η απαλλαγή από ρύπους και make  up  δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη, μα συνάμα απολαυστική υπόθεση.

Ξέμεινες από ντεμακιγιάζ; Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σου