Απεχθάνονται το ψέμα! Τα τρία πιο ειλικρινή ζώδια

Όσο άβολο κι αν είναι ορισμένες φορές.
Η κίνηση των 4 δευτερολέπτων που σου εξασφαλίζει εύκολο, άνετο και ξεκούραστο ύπνο

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το ψέμα αποτελεί φαινόμενο το οποίο αν και μισιέται από όλους, την ίδια στιγμή χρησιμοποιείται από την πλειονότητα των ανθρώπων.

Η δικαιολογία μάλιστα ότι υπάρχουν τα «καλά» και τα «κακά» ψέματα χρυσώνει το χάπι σε όσους το έχουν εξελίξει σε χόμπι και η εμπιστοσύνη αρχίζει σιγά σιγά να φθείρεται.

Ωστόσο, ας αποφασίσουμε πως το ποτήρι είναι μισογεμάτο και ας σταθούμε στο γεγονός ότι υπάρχουν τρία ζώδια που αγαπούν και στηρίζουν την αλήθεια με κάθε κόστος.

Ποιοι είναι οι πιο ειλικρινείς του ζωδιακού λοιπόν;

Τοξότης

Απελευθερωμένοι, αισιόδοξοι και πρεσβευτές της ιδέας «η ζωή είναι ωραία», οι Τοξότες διατηρούν ζωντανό τον αυθορμητισμό τους, εκφράζοντας έμπρακτα κάθε συναίσθημα. Αν και δε θέλουν σε καμία περίπτωση να πληγώσουν αυτόν που έχουν απέναντι τους, θεωρούν χρέος τους να πουν την αλήθεια, να παραδεχτούν καταστάσεις, όσο δύσκολες κι αν είναι και να προχωρήσουν παρακάτω.

Άλλωστε, αν δεν το κάνουν μέσα από τα λόγια, τα μάτια και το πρόσωπο θα τους προδώσει. Δε φημίζονταν ποτέ για τη διακριτικότητα και τη διπλωματία τους.

Απεχθάνονται το ψέμα! Τα τρία πιο ειλικρινή ζώδια

Κριός

Δε θα πει ψέμματα διότι απλά θα σωπάσει. Ξέρει καλά πως αν το κάνει υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί κι έτσι να χάσει το δίκιο του. Η τακτική του να μην πει πολλά και ενδεχομένως να αποκρύψει κάποιες λεπτομέρειες θα τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση να πει ψέμματα. Μην ξεχνάμε ότι τα κάνει όλα σωστά, γνωρίζει τα πάντα, οπότε δεν έχει λόγο καταφύγει σε αυτά.

Σκορπιός

Η ειλικρίνειά του τσιμπάει επίπονα. Η σκληρή πλευρά και η τελεσίδικη κριτική μπορεί πολύ συχνά να παρεξηγούνται, κυρίως λόγω του πάθους με τον οποίο χρωματίζουν κάθε τους πρόταση. Ωστόσο, λόγω του χαρακτηριστικού αυτού δύσκολα γίνεται πιστευτός από όσους δεν τον ξέρουν καλά.

Μεταξύ μας, μακάρι σε αυτόν τον τομέα να τους έμοιαζαν και τα υπόλοιπα εννέα ζώδια.